Nie wiem co najbardziej absurdalne, samo romansowanie ze starcem (z perspektywy wieku tej kobiety), przyznawanie się do tego czy fakt ze jest to właśnie Korwin, ale wychodzi niezle kombo.
Żadne z powyższych. Absurdalne jest rozbijanie cudzych małżeństw.
Ja mam na to inne określenia niż absurdalne. Poza tym apropo rozbijania, to w takich sytuacjach nie tylko kobieta jest winna. Przede wszystkim żonaty facet mial zobowiązania. Różnica wieku 45 lat to jakaś abstrakcja.
Do empatii to na pewno. Ale wierność i miłość do śmierci zależy od decyzji woli. Kościół nie żąda od nas stałości uczuć. Żąda stałości woli. Narzeczeni udzielają sobie sakramentu małżeństwa, a Chrystus daje im samego Siebie. A król jest od tego żeby dawać przykład.
Ja przy 40+ dziękowałem potencjalnym Paniom, które by jeszcze chciały dziecko, bo uważam, że jestem za stary, a gość z 80 i nie widzi problemu To się nazywa power
Moj znajomy ostatnio wziął ślub. On ma 74 lata ona 24. Ale tu nikt nikomu małżeństwa nie rozbijal. Poprzednia żona dawno zmarła. Poza tym on artysta malarz a ona śpiewaczka operowa.
Pewnie w takim że statystycznie kobiety żyją dłużej. Więc jak sobie wezmą młodszego faceta to będą żyć mniej więcej tyle samo. 8 lat różnicy powinno bycniej więcej.
Uwielbiam słowo ,,powinny " .... Jakoś nie widzę nigdzie mężczyzn chętnych na starsze od siebie kobiety. To takie gadanie typu ,,na pikniku powinna być słoneczna pogoda "
Wiem, to było z punktu logiki. Bardzo niesprawiedliwe, że mamy tak różną długość życia. I wcale jej kobietom nie zazdroszczę.
Koniec świata jest bliski skoro już nawet mężczyźni plotkami o cudzym życiu się zajmują.
Edit: No chyba, że linkowany materiał to ważna dyskusja polityczna a tylko po tytule wygląda na co wygląda. Wtedy zwracam honor. Przyznaję bez bicia, że nie zaglądam.
Koniec świata jest bliski skoro już nawet mężczyźni plotkami o cudzym życiu się zajmują.
Edit: No chyba, że linkowany materiał to ważna dyskusja polityczna a tylko po tytule wygląda na co wygląda. Wtedy zwracam honor. Przyznaję bez bicia, że nie zaglądam.
Znam jednego faceta co plotkował na takie tematy, permanentnie nie układało mu się z żoną, zwłaszcza w sferze seksualnej, odreagowywał w taki sposób, opowiadając pierdolety na temat innych jak jakaś kumoszka z targu. To było żałosne.
A to pojechałaś @J2017. Krytyka plotkarstwa przy pomocy plotkarstwa to mistrzostwo świata!
Komentarz
Absurdalne jest rozbijanie cudzych małżeństw.
Różnica wieku 45 lat to jakaś abstrakcja.
A król jest od tego żeby dawać przykład.
Szkoda że miłość nie zna się na statystyce.
Bardzo niesprawiedliwe, że mamy tak różną długość życia. I wcale jej kobietom nie zazdroszczę.
https://youtu.be/zgPH7VcQiP0
Janusz Korwin-Mikke WYRZEKNIE się SYNA jeśli TO zrobi. INTYMNE sekrety jego i MŁODSZEJ żony
nie pooglądam