Szymon Hołownia nie zawiodl. Jak zwykle dlugi i nudny post. Przyznajcie sie czy ktos z was kiedykolwiek przeczytal te jego wypociny do konca?
Około 1000 znaków, więc post raczej bardzo krótki. Sęk w tym, że zero konkretów, ogólniki. Jestem przeciwna celebrytom w polityce - no chyba, że celebryta budowałby stopniowo swoją pozycję, najpierw zdobywając doświadczenie i wiedzę, ale nie tak od razu na prezydenta
Ale on twierdzi że podpisze, więc w kogo i jak wierzy?
Mnie zablokował na FB za "homofobię". Napisałam tylko, że moim zdaniem homoseksualizm jest zaburzeniem osobowości. Z niego jest taki katolik, jak z koziej d... trąbka.
Monia, lewacki znaczy skrajnie lewicowy, czy naprawdę trzeba wszędzie wciskać to słowo?
Hołownia jest z poglądów odjechanym lewakiem.
Całkiem niedawno walnął, że: "Jezus wziął na siebie ból, krzyk, krew, pot i łzy tysięcy zwierząt ofiarnych, które byłyby zabijane, jeżeli On nie złożyłby swojej ofiary."
Komentarz
Sęk w tym, że zero konkretów, ogólniki.
Jestem przeciwna celebrytom w polityce - no chyba, że celebryta budowałby stopniowo swoją pozycję, najpierw zdobywając doświadczenie i wiedzę, ale nie tak od razu na prezydenta
Mnie zablokował na FB za "homofobię".
Napisałam tylko, że moim zdaniem homoseksualizm jest zaburzeniem osobowości.
Z niego jest taki katolik, jak z koziej d... trąbka.