@Maciek_bs Pan Wódz ma swoje forum, a Pan Maciek może promować swoje. Ja jestem przeciwna wszelkim albiclom, ale jeśli ma istnieć portal który pod tym względem będzie neutralny to czemu nie.
Utrzymywanie tych stron to kosztowne hobby, z którego nic nie wynika. Moja rola sprowadza się do proszenia ludzi, aby uprzejmie dodali swoje treści na moim serwerze, a ja będę potem płacił za ich przechowywanie. Czy przez to świat będzie lepszy? Nie sądzę. Większy byłby pożytek, gdym te same pieniądze wrzucił do puszki w kościele.
Utrzymywanie tych stron to kosztowne hobby, z którego nic nie wynika. Moja rola sprowadza się do proszenia ludzi, aby uprzejmie dodali swoje treści na moim serwerze, a ja będę potem płacił za ich przechowywanie. Czy przez to świat będzie lepszy? Nie sądzę. Większy byłby pożytek, gdym te same pieniądze wrzucił do puszki w kościele.
A jednak to forum zmieniło myślenie i życie wielu i o tym mówią otwarcie więc tak świat jest i może być lepszy
ja poznałam kilka osób w realu znajomości te "tylko" z wirtualu też są dla mnie bardzo ważne i śmieszne bardzo, ale natknęłam się na forum na osoby, które już wcześniej znałam z życia ( pisaliśmy równocześnie na orgu i nie miałam pojęcia, że oni to oni np. @Mona@Malgorzata)
Komentarz
iPolska.pl działa. Choć przyznaję szczerze, że mój zapał do promowania alternatywnych mediów społecznościowych znacząco osłabł.
Ale przyjmuję, że promocja takiego projektu to nie zadanie dla mnie. Namówicie Wielkiego Wodza, albo innego charyzmatycznego przywódcę.
znajomości te "tylko" z wirtualu też są dla mnie bardzo ważne
i śmieszne bardzo, ale natknęłam się na forum na osoby, które już wcześniej znałam z życia ( pisaliśmy równocześnie na orgu i nie miałam pojęcia, że oni to oni np. @Mona @Malgorzata)
Ludzi nie znam prywatnie więc się nie wypowiem za bardzo.
Na Facebooku jedynie poznałam już byłego przyjaciela, ale regularnie przez kilka lat rozmawialiśmy ze sobą na wideorozmowie i dużo mi to dawało.