A swoją drogą paradne, że kilka lat temu Prayboy ubolewał,że sprawą katastrofy smoleńskiej zajmuj się ludzie bez tytułów wyższych,niż mgr a nie przeszkadza mu,że tak ważna instytucją zarządza magister prawa. Która była fatalna sędzia, miała jak najgorsza opinie, była mierna, bardzo mierna sędzia, co do pracy której było wiele zarzutów I proszę. Kucharka prezesa dostała trybunał konstytucyjny pod rządy
Komunikat Ministra Kultury i Dziedzictwa Narodowego
27.12.2023
W związku z decyzją Prezydenta Rzeczypospolitej Polskiej o wstrzymaniu finansowania mediów publicznych podjąłem decyzję o postawieniu w stan likwidacji spółek Telewizja Polska S.A., Polskie Radio S.A. oraz Polskiej Agencji Prasowej S.A.
W obecnej sytuacji takie działanie pozwoli na zabezpieczenie dalszego funkcjonowanie tych spółek, przeprowadzenie w nich koniecznej restrukturyzacji oraz niedopuszczenie do zwolnień zatrudnionych w ww. spółkach pracowników z powodu braku finansowania.
Stan likwidacji może być cofnięty w dowolnym momencie przez właściciela.
Bartłomiej Sienkiewicz Minister Kultury i Dziedzictwa Narodowego
No ale o co chodzi. Skoro TVP prognozuje straty na poziomie prawie 3mld, Tusk chciał dorzucić te 3 mld a Duda swoim wetem odebrał TVP kasę to kto tak że facto zlikwidował TVP?
Marzy mi się likwidacja edukacji publicznej, w której pracują pedagodzy typu kociara. Edukacja publiczna generuje straty przede wszystkim na poziomie moralnym i intelektualnym.
Marzy mi się likwidacja edukacji publicznej, w której pracują pedagodzy typu kociara. Edukacja publiczna generuje straty przede wszystkim na poziomie moralnym i intelektualnym.
oześ się postarała, że uuuuu Na szczęście takie persony typu Aniela nie mają póki co wpływu na to I nie generują strat
Dla nas Tusk mógłby nie istnieć, nam chodzi o Polskę. Dla tamtych jebaćpis i zabićkaczora to credo, wyznanie wiary, sens istnienia. Fajnopolacy.
Jeszcze wrzutka ad "tamci to debile"- miliony zarobione przez Obajtka to dużo, 150 tys. rocznego dochodu posła to dużo, ale 10-20% budżetu państwa na mafie vatowskie to... paaaanie, kto to ogarnie, jakieś pisoskie bujdy.
Przypomnienie i wyjaśnienie sprawy Kamińskiego i Wąsika, którzy ścigali przestępców:
Nie wcigali tylko fabrykowi dowody i fałszowali je Ponadto kolejne lata działali niezgodnie z prawem i szpiegowali za pomocą Pegasusa opozycję. Ponadto za pomocą Pegasusa wgrywali do sprzętów swoje materiały, a kompilacje fałszywek udostępniali Perejrze. Perejra został uznany przez sąd za nierzetelnego. Mam nadzieję,że także odpowie za wszystkie świństwa jakie zrobił.
Przypomnienie i wyjaśnienie sprawy Kamińskiego i Wąsika, którzy ścigali przestępców:
Nie wcigali tylko fabrykowi dowody i fałszowali je Ponadto kolejne lata działali niezgodnie z prawem i szpiegowali za pomocą Pegasusa opozycję. Ponadto za pomocą Pegasusa wgrywali do sprzętów swoje materiały, a kompilacje fałszywek udostępniali Perejrze. Perejra został uznany przez sąd za nierzetelnego. Mam nadzieję,że także odpowie za wszystkie świństwa jakie zrobił.
A Tusk i jemu podobni. oszuści i sprzedawczyki, stare i nowe komuchy zostaną kanonizowani przez kociary i im podobnych.
Komentarz
I proszę. Kucharka prezesa dostała trybunał konstytucyjny pod rządy
Przejęcie mediów publicznych. Tydzień bezprawia płk. "Rympałka"
https://dorzeczy.pl/opinie/530361/przejecie-mediow-publicznych-gac-bezprawie-plk-rympalka.html
Komunikat Ministra Kultury i Dziedzictwa Narodowego
27.12.2023
W związku z decyzją Prezydenta Rzeczypospolitej Polskiej o wstrzymaniu finansowania mediów publicznych podjąłem decyzję o postawieniu w stan likwidacji spółek Telewizja Polska S.A., Polskie Radio S.A. oraz Polskiej Agencji Prasowej S.A.
W obecnej sytuacji takie działanie pozwoli na zabezpieczenie dalszego funkcjonowanie tych spółek, przeprowadzenie w nich koniecznej restrukturyzacji oraz niedopuszczenie do zwolnień zatrudnionych w ww. spółkach pracowników z powodu braku finansowania.
Stan likwidacji może być cofnięty w dowolnym momencie przez właściciela.
Bartłomiej Sienkiewicz
Minister Kultury i Dziedzictwa Narodowego
Skoro TVP prognozuje straty na poziomie prawie 3mld, Tusk chciał dorzucić te 3 mld a Duda swoim wetem odebrał TVP kasę to kto tak że facto zlikwidował TVP?
Na szczęście takie persony typu Aniela nie mają póki co wpływu na to
I nie generują strat
to mi przypomina poniższą scenę z roku 1984, publiczność to takie kociary, a napis "ingsoc" zamieńcie na TVN, pasuje idealnie
Dla nas Tusk mógłby nie istnieć, nam chodzi o Polskę.
Dla tamtych jebaćpis i zabićkaczora to credo, wyznanie wiary, sens istnienia. Fajnopolacy.
Jeszcze wrzutka ad "tamci to debile"- miliony zarobione przez Obajtka to dużo, 150 tys. rocznego dochodu posła to dużo,
ale 10-20% budżetu państwa na mafie vatowskie to... paaaanie, kto to ogarnie, jakieś pisoskie bujdy.
Ponadto kolejne lata działali niezgodnie z prawem i szpiegowali za pomocą Pegasusa opozycję.
Ponadto za pomocą Pegasusa wgrywali do sprzętów swoje materiały, a kompilacje fałszywek udostępniali Perejrze.
Perejra został uznany przez sąd za nierzetelnego.
Mam nadzieję,że także odpowie za wszystkie świństwa jakie zrobił.
Trochę powagi
Przez chwilę pomyślałam, że to ni możliwe, żeby o tym nie wiedzieć. No ale...
https://tvn24.pl/kujawsko-pomorskie/krzysztof-brejza-wygral-proces-przeciwko-tvp-watek-pegasusa-w-ustnym-uzasadnieniu-wyroku-7590947
https://www.google.com/amp/s/spidersweb.pl/2021/12/pegasus-system-skandale-inwigilacja-szpiegowanie.html/amp
https://www.google.com/amp/s/next.gazeta.pl/next/7,151003,28352384,onet-jest-kolejna-ofiara-pegasusa-w.amp
Możesz też sobie sama poszukać,jak chcesz