Bardzo jestem ciekaw do której klasy chodzi syn Trzaskowskiego, nigdzie nie mogę znaleźć takiej informacji, z czego podejrzewam że może chodzić do 8-ej klasy podstawówki. Rocznik 2009 był pierwszym rocznikiem który całkowicie miał zgotowany przez PO przemocowy przymus pójścia do szkoły w wieku 6 lat. Jeśli rzeczywiście jest w 8-ej klasie to by znaczyło że sam swojego syna odroczył - a odroczenie takie dla tego rocznika trzeba było kupić u psychologa. Czyżby był takim cwaniaczkiem ?
Komentarz
Znaczy państwowe robią też to co chce klient tylko klientem jest państwo bo to ono płaci, my jesteśmy tylko nędznymi petentami.
Wyobrażasz sobie jak byśmy mieli położoną glazurę gdyby glazurnicy byli tylko państwowi ?
Mi wystarczy przykład opieki zdrowotnej w Polsce. To w jakim stanie moje pokolenie ma uzębienie to przecież wina państwowych dentystów w tamtych czasach.
Poza tym nie było pewności że PIS wygra wybory.
A teraz znowu przemocowe PO u władzy, jaką kolejną przemoc dla nas wymyślą ?
"Myślenie" niektórych jest doprawdy wręcz karykaturalne
Jakby chcieli ośmieszyć pewne tezy
Natomiast ostatnie klasy podstawówki są wg mnie przeladowane. Zwlaszcza 7
Bo, że w placówkach może dochodzić do nadużycia, to inna sprawa
Czy ja napisałem, że musi przez cały tydzień po 8 godzin dziennie kolorować? Napisałem, że Koleżanka wysuwa idiotyczne wnioski, że z tego, że się męczy wynika, że ma niewprawną rękę.