Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz wziąć udział, należy kliknąć jeden z tych przycisków!

Auta rodzinne

edytowano stycznia 2007 w Ogólna
Witam!
W którejś z dyskusji pojawił się wątek wyboru auta dla rodziny. Wiem, jak ważny to temat nie tylko dla Panów. Dlatego pozwoliłam sobie rozpocząć nowy temat. Wiem jak trudno jest znależć auto spełniające wszelkie kryteria naszych oczekiwań.
Katarzyno, jeśli chodzi o auta "rodzinne", to też jeżdżę Seatem Alhambrą - 1,8 diesel. I mam podobne odczucia, co Ty Katarzyno. Na początku trudno mi było pprzsiąść się z "osobówki", ale konieczność mnie do tego zmusiła. A dziś stwierdzam, że dużym autem jeździ się dużo wygodniej. Co do marki, to wiadomo, każdy ma inne oczekiwania. My długo rozglądaliśmy się za autem rodzinnym. Rozpatrywaliśmy różne modele. Braliśmy pod uwagę wygodę, cenę, koszty ubbezpieczenia w Polsce i koszty utrzymania. Alhambra dlatego, że to prawie to samo, co VW Sharan, ale jego tańsza wersja. Przez prawie dwa lata nie było z nim żadnego problemu. Szczerze polegam pod rozwgę przy wyborze auta.:wink::wink::wink: Chętnie też odpowiem na pytania
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.