28 pączkowych kuleczek sobie rośnie. Wiem, że przy Was to pewnie jestem detalistka
Faworki będą na weekend. I może jeszcze churros, tak mnie Cart zachęciła. A potem dieta i :gg:
Aneta, jeszcze raz dzięki za przepis. Tak wyszło,że przez cały dzień byłam bez pączków, mąż miał przynieść i zapomniał:ew:Twoje pączki uratowały mój tłusty czwartek:fr:
Przepis dołączy do mojego topu : Maćkowe śledzie, ciasto z truskawkami Matki 5
A ja dziś przez pączki glukometr trzymam pod kluczem.:ap:
Jutro rano miałam iść na test obciążenia glukozą, ale przecież nie pójdę, bo mnie zainsulinują na bank!:shamed:
ja nie potrafię zrzucić. ani w czasie karmienia ani po.
jutro ide do lekarza pokazać mu wyniki usg mojej tarczycy. kurcze trochę się boję . westchnijcie w wolnej chwili . sorki za OT. same OTy dziś robię
Planowałam tylko faworki, bo kiedyś próbowałam robić oponki i wyszły do d*** i mnie to zniechęciło.
Ale teraz chyba podejmę wyzwanie, bo tu na Ukrainie pączków nie znają (biedni ludzie - nie wiedzą, co tracą) ... Tylko zrobię w weekend! :ip:
Komentarz
Faworki będą na weekend. I może jeszcze churros, tak mnie Cart zachęciła. A potem dieta i :gg:
Przepis dołączy do mojego topu : Maćkowe śledzie, ciasto z truskawkami Matki 5
Jutro rano miałam iść na test obciążenia glukozą, ale przecież nie pójdę, bo mnie zainsulinują na bank!:shamed:
jutro ide do lekarza pokazać mu wyniki usg mojej tarczycy. kurcze trochę się boję . westchnijcie w wolnej chwili . sorki za OT. same OTy dziś robię
Tylko nie policzyłam, KTÓRY to piątek.
w takim razie strategicznie najlepiej będzie jeśli pójdziesz w czwartek po środzie popielcowej
Planowałam tylko faworki, bo kiedyś próbowałam robić oponki i wyszły do d*** i mnie to zniechęciło.
Ale teraz chyba podejmę wyzwanie, bo tu na Ukrainie pączków nie znają (biedni ludzie - nie wiedzą, co tracą) ... Tylko zrobię w weekend! :ip: