Wielki gniot, kolorowy w dobrym stanie, duuuży ekran - 55cm na 42cm, tylko niech ktoś przyjedzie i go sobie weźmie - potrzeba dwóch silnych osób do przeniesienia (nie jest on bynajmniej płaski - głęboki na 50 cm). Rzecz się dzieje w Poznaniu.
Oddam oczywiście za darmo, dodaję.
Komentarz
Time to make this clean decision - now!
i jesteśmy szczęśliwi
mina domokrążców sprzedających pakiety TV bezcenna :bigsmile:
my już dwa lata bez:bigsmile:
a wcześniej byłam autentyczną, rasową telemaniaczką.
teraz się czuję cudownie, jakby mi ktoś dał nowe życie po odwyku:cheer:
chocby dla tego jednego warto nie miec
Pamiętam minę faceta od kablówki jak usłyszał że mi sie nie spieszy z tym tv...
:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
ze dbamy o swoje i dzieci zdrowie psychoczne :bigsmile::bigsmile::bigsmile:
Mnie Polsat dość razi..... ach te filmy na poziomie.....
Pytanie znajomych "To co wy wieczorami robicie :shocked:"
Jak mówię, ze nie mamy, mnóstwo osób chce nam oddać.
Przestaliśmy mieć, bo mężaty jak włączał o 20 we wtorki, to o 2 jeszcze siedział - CSI: Kryminalne zagadki, kości i co tam jeszcze...
Ostatnio zapisalam sie na fitness i mam tam mozliwosc ogladania tv np. w czasie jazdy na rowerku. Masakra! Po takiej przerwie dopiero wdzi sie jakie g...o w tv puszczaja
sprobuj mezowi jakies zamienne, ciekawsze hobby znalezc, np. jazda na rowerze, ksiazki,...
Jak nie chce znow spedzac wieczoru przed komputerem, a nie mam sily na nic sportowego/ sensownego to przynajmniej wyciagam meza na piwo. Trudno mu odrzucic taka propozycje, a przynajmniej nie kisimy sie w domu tylko mamy czas na rozmowy :bigsmile:
z google: Korki wywala, gdy płynie za duży prad, czyli np. zrobi sie zwarcie albo podlaczysz za duza urzadzen pod jedno gniazdko.
Aby nie wywalalo nalezy poszukac przyczyny wywalania, czyli zwarcia, badz zmniejszyc ilosc pobieranej energii. Mozna tez zwiekszyc wytrzymalosc pradowa bezpiecznikow np. z 16A na 25A, w zaleznosci od posiadanej instalacji elektrycznej.
Wyrozniamy takie bezpieczniki jak:
topikowe, gazowydmuchowe itp
Jak wywalić bezpieczniki:
1. zrobić zwarcie (najlpiej podłączyć na raz ruski toster, ruski czajnik i ruską grzałkę do wody)
2. podłączyć za dużo urządzeń pod jedno gniazdko
3. zmniejszyć wytrzymałość prądową bezpieczników
No i kupić fajną grę planszową lub puzzle na wieczór (i dużo świeczek)