a my pojutrze na urlop...tylko mezowi cos sie dzieje z kregoslupem...by juz na nastawianiu u lekarza wczoraj i dzis wcale nie lepiej...dzis znow idzie,nawet walizek ze strychu nie ma nam kto zdjac...
My na początku sierpnia do 15 będziemy odpoczywać w naszej kochanej Stężycy... Jeśli ktoś może polecić okolice do zwiedzania to będę wdzięczna. Takie co ich nie ma w przewodnikach :bigsmile:
[cite] Emilia_K:[/cite]Czy ktoś mógłby polecić jakąś totalną pustelnię nie tak daleko od Warszawy? Dostałam zalecenie, żeby wyjechać na 3 dni sama do jakiejś głuszy.
Trzymajcie sie dzielnie,ja jutro na urlop- choc zmeczona jestem strasznie,ale to dluuga historia. Ciesze sie bo nie bede musiala sprzatac i gotowac;) I widoki inne. Pa!
A ja we wtorek do moich Rodziców ..... Do niedzieli u nich pobędziemy:) Oby tylko pogoda była. Bo moi rodzice mają maleńkie mieszkanie - 32 m i jak nasza piątka się zwala to tłok się robi. To nie jest mieszkanko na 7 osób. :bigsmile: Ale jeśli będzie ciepło to całymi dniami siedzieć będziemy na plaży a dzieci z morza nie wyjdą :bigsmile: Oby więc nie padało.
[cite] AB:[/cite]
Dzieci chyba z zasady zachowują sie lepiej poza domem...
tzw. godziny promocyjne :bm:
My właśnie wróciliśmy z okolic Kozienic - dokładnie po drugiej stronie Wisły byliśmy. 3/4 rodziny męża mieszka tam w okolicy. Często "podziwialiśmy" monumentalną elektrownię Kozienice
Świat jest jednak mały.
Komentarz
Kapsiplast polecam :cool:
Tylko że moi nawet na dworze często się kłócą...
Ale to może dlatego, ze to osiedlowy wybieg?
Zboki nie będą wiedziały gdzie jestem :bigsmile:
Kiedy będziesz w Kozienicach???
Pewnie! To miasto mojej młodości...
My właśnie wróciliśmy z okolic Kozienic - dokładnie po drugiej stronie Wisły byliśmy. 3/4 rodziny męża mieszka tam w okolicy. Często "podziwialiśmy" monumentalną elektrownię Kozienice
Świat jest jednak mały.