AB, tylko pod jednym warunkiem: ze na pewno ich nie chce nikt, komu sa naprawde potrzebne (moja corka dopiero do zerowki poszla, znaczy jutro idzie...). Jezeli moga sie komus przydac, to poczekajmy do rozpoczecia nowego roku szkolnego. Chyba ze w PL sa bezuzyteczne, bo zmienili ze trzy strony i dwa obrazki...
Zrobiłam rozeznanie wśród rodzeństwa- mają podręczniki do liceum (7 letnie) i gimnazjum (już 9 letnie).
Z tych na szybko podanych tytulow:
Matematyka 1 (poziom podstawowy i rozszerzony) P. Pyrdoł 2003
Matematyka zbiory Kiełbasa Andrzej
Mam do oddania (ale nie wiem czy ktoś jeszcze tego potrzebuje)
podręcznik "My i historia: Historia i społeczeństwo dla 4 klasy szkoły podstawowej" Wiesława Surdyk-Fretsch, Bogumiła Szeweluk-Wyrwa PWN wraz z zeszytem ćwiczeń.
Nieużywane, podpisane długopisem na I stronie
Wiem że to trochę bezczelne, ale nie chce ich dla siebie, ale dla córki mojej koleżanki. Mają pięcioro dzieci i bardzo trudna sytuacje finansową. To dla najstarszej. młodsza idzie do pierwszej klasy w tej samej szkole, ale wiadomo , ze do pierwszej i tak trzeba kupić nowe, bo teraz to jednorazówki robią.
Komentarz
tylko 430 zł :cx: czemu oni je robią takie jednorazowe :bn:
dla szóstoklasistki i zerówkowiczki
pierwszy raz będę miała dwójkę dzieci w szkole:crazy:
Z tych na szybko podanych tytulow:
Matematyka 1 (poziom podstawowy i rozszerzony) P. Pyrdoł 2003
Matematyka zbiory Kiełbasa Andrzej
i reszte dopytam
Mam do oddania (ale nie wiem czy ktoś jeszcze tego potrzebuje)
podręcznik "My i historia: Historia i społeczeństwo dla 4 klasy szkoły podstawowej" Wiesława Surdyk-Fretsch, Bogumiła Szeweluk-Wyrwa PWN wraz z zeszytem ćwiczeń.
Nieużywane, podpisane długopisem na I stronie
O takie coś:
I zeszyt ćwiczeń:
http://www.zs12gdynia.pl/attachments/article/207/Podręczniki 2011-2012 Klasa 4-6 SP.pdf
Wiem że to trochę bezczelne, ale nie chce ich dla siebie, ale dla córki mojej koleżanki. Mają pięcioro dzieci i bardzo trudna sytuacje finansową. To dla najstarszej. młodsza idzie do pierwszej klasy w tej samej szkole, ale wiadomo , ze do pierwszej i tak trzeba kupić nowe, bo teraz to jednorazówki robią.
................................NOWYCH!