Bardzo dawno nie pisałam ale bardzo proszę o szturm modlitewny Godzinę temu przywieźli do szpitala , młodego chłopaka 24 lata Adrian. Wpadł do otwartej studni. Późno go wydobyli . Mówili że był z 20 minut w studni. Potem reanimacja i ruszył
Syn znajomych choruje na białaczkę....dziś dostał pierwszą chemię. Ponoć ma niewielkie szanse. Ale Bóg może wszystko! ........... Ma kilkanaście lat...
Proszę Was serdecznie o westchnienie do Boga w intencji mojej przyjaciółki Edyty, też wielomama o wielkiej wierzę, nie udało im się znalesc mieszkania do wynajęcia, szukają teraz innego lokum Chic na chwilę.
Miałam w Poście zaglądać na orga tylko w niedzielę, ale sprawa dość pilna. Gnębi mnie jakaś infekcja, z dnia na dzień jest gorzej, pls, westchnijcie, żebym w sobotę była już w formie.
Komentarz
@Bea powodzenia
Godzinę temu przywieźli do szpitala , młodego chłopaka 24 lata Adrian. Wpadł do otwartej studni. Późno go wydobyli . Mówili że był z 20 minut w studni. Potem reanimacja i ruszył
W Twojej intencji +
dziękuję za dotychczasową modlitwę.
w przyszły wtorek mam odebrać wyniki pooperacyjne - proszę jeszcze o modlitwę w tej intencji.