Zostałem wrobiony w zrobienie gołąbków na wigilię. Z grzybami. Z grubsza przepisy znalazłem, jedynie pytanie, czego nie zrobić żeby nie zepsuć, jakieś tipy?
Na dno garnka/ naczynia w którym będziesz układał gołąbki daj wyściółkę z kapusty kiszonej albo jeśli by nie było - z liści, które się przedarły, są uszkodzone. Fajniejsza jest kapusta kiszona na podkładkę, bo gołąbki tak przejdą tym smakiem.
Paweł jesteś nie-sa-mo-wi-ty Jesteś kosmita z Mat Planety! No wszedłeś w japonkach na Giewont i zatańczyłes tam na szczycie lambade! Wow wow wow, szacunek za te gołąbki.
Paweł jesteś nie-sa-mo-wi-ty Jesteś kosmita z Mat Planety! No wszedłeś w japonkach na Giewont i zatańczyłes tam na szczycie lambade! Wow wow wow, szacunek za te gołąbki.
Bo to bardzo wyzwolone forum jest. Kobiety betonują domy,a faceci robią dania na wigilię
Bez młynka sobie poradziliśmy, Asia przypomniała sobie że mamy takie plastikowe szuru bzzzz , że się pociąga za sznurek i szatkuje jarzyny, zmieliła pięknie
Skądże znowu Z taka wola walki i zapałem to @Pawelk ja się wcale nie zdziwię, jak wstawisz za jakiś czas zdjęcie czteropiętrowego tortu własnej roboty!
Komentarz
Sw. Marta, Sw Wawrzyniec.
Tyle moge pomoc.
Zawsze mama robiła.
Brat by mnie zabił.
No to zobaczymy co wyjdzie
Kobiety betonują domy,a faceci robią dania na wigilię
Bez młynka sobie poradziliśmy, Asia przypomniała sobie że mamy takie plastikowe szuru bzzzz , że się pociąga za sznurek i szatkuje jarzyny, zmieliła pięknie
@Rejczel dziękuję, bez Twoje wsparcia na telefonie by się nie udało