Ale to nic, lubię tematy mieszkaniowe. Hasło "Nie sprzeda się" jest zazwyczaj absurdalne, wszystko jest kwestią ceny. No chyba że jakiś konkretny problem np. z własnością jest, ale takie rzeczy sprawdza bank dając kredyt.
@Prayboroy przy Waszych wymaganiach to pikuś te 8 lat czekania na wyjście dzieci z domu Potem pojawia się problem wielkiego pustego mieszkania a żona nadal całe dnie w pracy
Ale to nic, lubię tematy mieszkaniowe. Hasło "Nie sprzeda się" jest zazwyczaj absurdalne, wszystko jest kwestią ceny. No chyba że jakiś konkretny problem np. z własnością jest, ale takie rzeczy sprawdza bank dając kredyt.
Historia rodzinna: moja babcia stawiała przez całe życie weto wobec wyprowadzki z maleńkiego mieszkania, skutkiem czego jej córka uciekła z domu jak mogła najszybciej, w ramiona dość przypadkowego absztyfikanta, co się skończyło bardzo źle. Bywają ludzie bardzo uparci.
@asiao napisała kiedyś, że nie ma co dorabiać ideologii do ciasnego mieszkania. Jak nie ma wyboru, to trudno, ale nic w tym uszlachetniającego. My ostatnio sobie powiększyliśmy metraż i jest mega!
Myśmy z niecałych 60m (3pokoi) w wieżowcu wyprowadzili się gdy na świecie pojawił się nasz Staś ... siódme dziecię . Teraz 5 małych pokoi , 2 łazienki... Więcej nam nie trzeba. Uważam, że była to jedna z najlepszych naszych wspólnych decyzji. K
Ooo to my mamy o wiele za mało. Wciąż nam brakuje czystych. Za to stoją tu po kawiw,tam po kawce. A te po wodzie to przecież nie brudne to przydadzą się na zaś. Pochowam do zmywarki a polka zaczyna się na nowo. Także ten,kubki przydatne są
Komentarz
można przerobić na 4 pokoje
jak się podoba to już coś. Spróbuj zadzwonić i negocjować niższą cenę. Jeżeli tamci musieli obniżyć aby sprzedać to może z tymi będzie podobnie?
Hasło "Nie sprzeda się" jest zazwyczaj absurdalne, wszystko jest kwestią ceny. No chyba że jakiś konkretny problem np. z własnością jest, ale takie rzeczy sprawdza bank dając kredyt.
Potem pojawia się problem wielkiego pustego mieszkania a żona nadal całe dnie w pracy
Bywają ludzie bardzo uparci.
My ostatnio sobie powiększyliśmy metraż i jest mega!
zawsze o pomysłach z niej myślałam, gdy brakowało mi własnego kąta
można indywidualny projekt zrobić
K
Tez uwielbiam i tutaj podzielam zbieractwo zony
Kubeczkow 12 na 12 osób
Nie liczyłam fizanek i innych odświętnych bo stoją schowane w kredensie w salonie
Szklanek nie liczyłam ( jest 20) takie z Ikei na wodę do picia