to namyślajcie się piernikowe kobietki ja sobie na imieniny juz zamawiam, a co ?
zamawiam świecznik i patera do kompletu oraz kwiat czerwony, - czy jest możliwość dorobienia ok 20 cm nóżki tzn. łodygi takiego "kijka" coby umieścić kwiat wdoniczce? mam taki witrażowy kwiat z listkami blizej płatków i na długiej łodyżce po śp. tesciowej i trzymam w roślinie ładnie to wygląda na oknie
@Babka4 o łodygę zapytam Męża wieczorem jak wróci z pracy, ale kwiatka odkładam, tak? A witraże mają coś co po prostu oczarowuje. Uwielbiam oglądać witraże.
Mysikrolica fagoty pamiętam że "rodziły się w bólach" jak u pierworódki Ale fanie wyszły.
Komentarz
Ja mam od kilku lat aniołka przy telefonie i mimo że szklany, że spadał to się nie zbił.
Ale gwarancji że Lecha prace się nie tłuką nie dam
Czapka Nut - włóczka 30% wełna, 70% akryl - model także dla Panów. Cena 39,-
pełna gama kolorystyczna w moim albumie na FB (kto będzie zainteresowany to udostępnię).
Masz coś konkretnego na myśli?
bo bym razem wzięła
masz jeszcze mój adres?
@AniaLecha i jeszcze pytanie o ten "szklany kwiat na sprzedaż" czerwony
jaki koszt? może też bym wzięła?
ewentualnie jakas koleżanka z Torunia by coś chciała?
@Wielorybek
@AB
@kawusiowa
@MAFJa
i ...
toby w jednej paczuszce poszło
ja sobie na imieniny juz zamawiam, a co ?
zamawiam świecznik i patera do kompletu
oraz kwiat czerwony, - czy jest możliwość dorobienia ok 20 cm nóżki tzn. łodygi takiego "kijka" coby umieścić kwiat wdoniczce? mam taki witrażowy kwiat z listkami blizej płatków i na długiej łodyżce po śp. tesciowej i trzymam w roślinie ładnie to wygląda na oknie
@MAFja, na żywo równie piękne albo i bardziej!
@AniaLecha, piękne wisiorki a fagoty mnie oczarowały - domyślam się tylko, ile pracy kosztowało misterne topienie ustników i klapek cudo!
największy witraż jest w tamtejszym kościele- to była parafia mojego męża
https://www.google.pl/search?q=witraż+rypin&espv=2&biw=1920&bih=964&tbm=isch&imgil=bXgoWqeBms15bM%3A%3BpP6QrwwwIcgYqM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.polskaniezwykla.pl%252Fweb%252Fplace%252F4084%252Crypin-witraz-nad-witraze.html&source=iu&pf=m&fir=bXgoWqeBms15bM%3A%2CpP6QrwwwIcgYqM%2C_&usg=__GD4x5CIPa2DUa4IRNeuN3m2u6T8=&ved=0ahUKEwiI7MWblOnPAhVFPxQKHWFwBUwQyjcIPg&ei=PJoIWIjeDcX-UOHgleAE#imgrc=bXgoWqeBms15bM:
Mysikrolica fagoty pamiętam że "rodziły się w bólach" jak u pierworódki Ale fanie wyszły.