Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz wziąć udział, należy kliknąć jeden z tych przycisków!

Co można od Was kupić? Czyli konkretnie o talentach wielodzietnych.

1181921232436

Komentarz

• tak, kartki moje były :) z szablonów nie korzystam, tak po prostu... lubię takie wzorki rysować :) więc każda jest inna, nie lubię powtarzać wzorów
    cena 30 zł
  • nie, za jedną... nie wiem, czy to drogo, ale cenę liczyłam, biorąc pod uwagę poświęcony czas pracy i niepowtarzalność wzorów :)
  • @Bea, ja bym byla zainteresowana zakupem dyn i cebuli, o ile jest mozliwosc wysylki do Warszawy. Dlugo takue dynie moga jeszcze polezec?
  • a taki pomysł jak wam się podoba?
    opaska dla dziewczynki biało-kremowa - może na chrzest? alternatywa dla wianka do komunii?
    image
    na razie zrobiłam jedną sztukę, może było by zainteresowanie?
    http://krakowiankajedna.blogspot.com/
  • Ozdobę do koszyczka też można tak zrobić:-)
  • DOSTAŁAM , opaski od @Agax4 iiii ,są :x , jak tylko cyknę sobie o Ali fotę toooo wam pokażę :)
  • Nie moge znalezc ktora z was pisze ikony?moja kolezanka szuka teraz kogoś podajcie mi linka itp prosze
  • edytowano marca 2015
    @Dorota

@Kotek

A ja zareklamuję moją siostrę, jej LaNele zostały wybrane do 30 najfajniejszych zabawek polecanych przez DaWanda :x

Więc przypominam, co robi - kontakt przeze mnie albo przez fejsa z powołaniem się na mnie skutkuje obniżeniem ceny.

http://pl.dawanda.com/shop/lanele

• @E.milia
    zabawki twojej siostry są świetne, aż żałuję że moje dzieci już wyrosły z tego typu zabawek
  • 25 zł - opaska, może być na elastycznym pałąku lub gumce (wąskiej lub szerszej)
    kolor też do wyboru
  • Aga,dzieki,przekaze.
  • No to się chwalę:

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image
  • ale tak bez ceny? :-B
  • Bo one są bezcenne ;)
  • no weź, sama tylu potrzebujesz, czy synowie będą nosić?
    wiesz, ja mam ładne córki, które moga ładnie w takich czapkach wyglądać :D
  • cudne są!
  • a ja ostatnio takie podkładki żem popełniła:
    image
  • edytowano kwietnia 2015
    Jakby ktoś był zainteresowany, to mam taki obraz na zbyciu:
    image
    Kopia "Słoneczników" Van Gogha, farby olejne na płótnie, 40x50 cm
    Namalowałam kiedyś na zamówienie, ale potem straciłam kontakt z tą osobą.
    Cena 420 zł, ew. do negocjacji ;)
  • edytowano maja 2015
    Macie takie różne wspaniałe pomysły, a może aby te pomysły lepiej się rozwinęły potrzebujecie strony internetowej? Zrobię naprawdę niedrogo. Strony z darmowym hostingiem (brak opłat rocznych za otrzymanie adresu), bardzo ładne, ogrom szablonów, pięknie otwierają się również na urządzeniach mobilnych.... Komu, komu? Możecie pisać na stronyweebly@wp.pl z dopiskiem wielodzietni. Podejmę się również zrobienia sklepu internetowego.
  • Agnieszka 5 czapki fiołkowe

• Mam kilka nowych Ikon.
    Zapraszam do mnie na stronę:
    https://hiacynta.carbonmade.com/
  • W jakiej cenie ten naszyjnik a la rolada? Zdjęcie między sukienką a aniołem?
  • @Bea to ja na pewno czosnek będę chciała, tak zaklepuję na przyszłość :)
  • edytowano maja 2015
    Sprzedam malowany temperami na desce obraz "ikonkę" z aniołem stróżem. Pozłacany farbą akrylową. Gotowy do powieszenia. Wymiary 15x24 cm. Cena 150 zł plus wysyłka.

aaniol1
    Podziękowali 1zoja
  • A co znaczy sucha?? Bo ja z tych nie kumajacych :D
  • sucha, znaczy namoczyc trzeba ;)
    ziarno :)
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.