Czy on jest smaczny, czy raczej pije się go po kilka łyżek, jak lekarstwo? Do tej pory dawałam dzieciom sambucol, taki skoncentrowany syrop, więc w sumie nie wiem...
No my pijemy z wodą i cytryną i nam smakuje. Ma taki miodowo-owocowy smak. Chyba kwestia gustu.
A ja najbardziej lubię z wodą typu Muszynianka - Myszynianka (zielona, niebieska), Muszyna itp. lekko gazowana. Ze zwykła mineralną gazowaną lub lekko gazowaną już nie ma tego smaku. No najlepsza, mowię Wam Albo z muszynianką i listkiem mięty zimą to tylko z gorącą wodą zamiast herbaty, albo do herbaty. Zawsze mi mama albo teściowa robiły, w tym roku zamierzam sama, jak znajdę eko krzaczory.
dziś dzis przyszła poczta przepiękna ramka na prezent komunijny dla dziewczynki Joanny Marii od @Agax4 - jest przepiękna chyba taki prezent uczynię taką tradycją od naszej rodziny - tak na przyszłość sobie juz mysle nawiązuję do ważnej uroczystości jest spersonalizowany i stanowi piękną pamiątkę
Komentarz
Do tej pory dawałam dzieciom sambucol, taki skoncentrowany syrop, więc w sumie nie wiem...
Albo z muszynianką i listkiem mięty
zimą to tylko z gorącą wodą zamiast herbaty, albo do herbaty.
Zawsze mi mama albo teściowa robiły, w tym roku zamierzam sama, jak znajdę eko krzaczory.
Polecam
http://krakowiankajedna.blogspot.com/?m=1
napisałam na priva
na ramkach/deseczkach drewnianych