[cite] Paweł i Ola:[/cite]Kulawi są zleceniodawcy: "10zł, przecież to takie proste, na 1/2h roboty".
Skoro proste i na 1/2h roboty to czemu sam nie zrobi?
Jak mechanik za walnięcie młotkiem wziął 100 zł, i go oburzony klient zapytał - Panie, za co to?! Pan tylko walnął młotkiem/1 Proszę o szczegółowy rachunek! to dostał "Walnąłem młotkiem 1PLN, wiedziałem gdzie 99PLN".
A propos walnięcia młotkiem.
Jak szwankuje pompa paliwa w samochodzie to trzeba ją walnąć naprawić się od tego nie naprawi ale da się dojechać do warsztatu.
Pompa walnęła mi dużo wcześniej. Namówiłem chłopaków z roboty i dopchnęliśmy mojego Vana do warsztatu. Wszyscy spoceni zmęczeni jak diabli.
Facet wziął młotek stuknął w bak paliwa i samochód odpalił za pierwszym razem. :bigsmile:
Mnie się bardzo spodobała definicja wolnego zawodu wg Szczepana Twardocha.
Co to jest wolny zawód?
To taki, w którym wolno pracować 24 godziny na dobę 7 dni w tygodniu i pieniądze na konto spływają bardzo wolno. :bigsmile:
Komentarz
ICT się z angielska nazywa (Information & Communication Technology)
u kolezani w firmie akurat dwa miejsca sie zwolnily...
Tylko troche daleko mialbys do pracy.
Jak mechanik za walnięcie młotkiem wziął 100 zł, i go oburzony klient zapytał - Panie, za co to?! Pan tylko walnął młotkiem/1 Proszę o szczegółowy rachunek! to dostał "Walnąłem młotkiem 1PLN, wiedziałem gdzie 99PLN".
Gregorius, powodzenia.
Z angielskiego dziedzina ICT, automatyka i elektronika.
Jak szwankuje pompa paliwa w samochodzie to trzeba ją walnąć naprawić się od tego nie naprawi ale da się dojechać do warsztatu.
u mnie pompa paliwa jest montowana na baku, dostępna po jego wyjęciu ....
Facet wziął młotek stuknął w bak paliwa i samochód odpalił za pierwszym razem. :bigsmile:
To pogadamy na zlocie
Co to jest wolny zawód?
To taki, w którym wolno pracować 24 godziny na dobę 7 dni w tygodniu i pieniądze na konto spływają bardzo wolno. :bigsmile:
To takie życiowe...
Tak też bywa.