No więc po "czarnej serii" dwóch rezygnacji prawie w jednym czasie, stan w Róży stabilny
[Mam jeszcze obawy co do jednej uczestniczki, z którą nie mam od dłuższego czasu kontaktu, no ale jestem dobrej myśli. (Wolę, gdy jeśli ktoś ma zamiar zrezygnować z Róży ( są różne sytuacje życiowe, rozumiem), otwarcie o tym napisze, bo wiem na czym stoję i ktoś inny może go zastąpić).
Modlitwy różańcowej za dzieci, nie trzeba specjalnie "reklamować". Ja osobiście po prawie dwóch latach modlitwy w Róży, widzę błogosławione jej skutki i dokąd Róża będzie trwać będę się nią opiekować, że tak się górnolotnie wyrażę.
Jeśli ktoś jeszcze chciałby dołączyć, to jets jedno miejsce.
To ja też w odnalezionym watku potwierdzę,że trwam na modlitwie i widzę owoce.I przy okazji zapytam, czy wiazanie się z różą parafialną oznacza konieczność opuszczenia tej? Bo u nas właśnie powstaje róża, odczuwam potrzebę żeby się włączyć w różę w realu, ale tej nie chcę opuszczać. To co, nie wyrzucicie mnie?
Myślę, że uczestnictwo w Róży parafialnej za dzieci, absolutnie nie wyklucza uczestnictwa w Róży "internetowej". (Ja jestem poza tą Różą jeszcze w dwóch innych: jedna wirtualna, druga parafialna).
Broń Boże nie wyrzucamy nikogo z Róży. Bardzo się cieszę, że nie chcesz nas opuszczać. :-*
Cieszę się, że są owoce tej modlitwy. U nas widoczne "gołym okiem" w życiu dzieci.
Pozdrawiam
Ps. Przy okazji zachęcam. Potrzebna jeszcze jedna osoba.
Owocem modlitwy w naszej róży, jest uczestnictwo nasze w rekolekcjach dla rodzin. Mój mąż nas zgłosił i pierwszy raz chciał pojechać. Długo na to czekałam. Trochę mi szkoda, że pierwszy raz nie byliśmy w Hermanicach, ale ...
Komentarz
Podbijam prośbę o potwierdzenie uczestnictwa.
Pozdrawiam.
Przypominam o zmianie Tajemnic:)
Do listy dopisujemy Elwirkę ur. 2012r (dziecko chrzestne Uczestniczki), dziecko chrzestne Uczestnika, dziecko z adopcji duchowej Uczestniczki
W poprzednim miesiącu modlitwy nie potwiedziły 4 Osoby. 2 potwierdziły w tym (przed chwilą:) więc ok.
Tak więc de facto nie mam potwierdzenia od 2 Osób. :-?
Pozdrawiam
Dziś na roratach moja najmłodsza córcia Marysia wylosowała Maryję. Ja odmawiam 5 Tajemnicę Chwalebną.
Kochani całą rodziną będziemy się modlić za nasze dzieci z Róży.
Dziś zmiana.
:-hDzieki za pamiec!!! Tak, dzis zmiana Tajemnic!!! Zaraz porozsylam stosowne przypomnienia na maile
A tak wogole to dzisiaj rocznica powstania naszej Rozy!!!! :x :x
Oby Pan Bóg blogoslawil nam wszystkim, naszym rodzinom, naszym kochanym dzieciom.@};-
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!!
ps. sorry, brak polskich liter
Basiu my jeteśmy Trzecią Różą:)
a wyszukiwarka mi tego nie wyszukała..
I u nas dziś zmiana.
Witam
Poszukuję jednej osoby do naszej Róży. (Jedna z uczestniczek przeszła do Róży za Dzieci w swojej parafii).
Jeśli ktoś jest chętny do wspólnej modlitwy, to zapraszam.
Pozdrawiam
O szukałam naszego wątku Beni dzięki wielkie:)
Pozdrawiam serdecznie i zapraszamy.
:-h@ kropka bardzo się cieszę, zaproszenie oczywiście aktualne, wysyłam priv.
Jeszcze jednej osoby potrzebujemy. (Właśnie dzisiaj zrezygnowała kolejna uczestniczka).
Więc zaproszenie cały czas aktualne.
Pozdrawiam
Witaj Kropko!!!!:)
No więc po "czarnej serii" dwóch rezygnacji prawie w jednym czasie, stan w Róży stabilny
[Mam jeszcze obawy co do jednej uczestniczki, z którą nie mam od dłuższego czasu kontaktu, no ale jestem dobrej myśli. (Wolę, gdy jeśli ktoś ma zamiar zrezygnować z Róży ( są różne sytuacje życiowe, rozumiem), otwarcie o tym napisze, bo wiem na czym stoję i ktoś inny może go zastąpić).
Modlitwy różańcowej za dzieci, nie trzeba specjalnie "reklamować". Ja osobiście po prawie dwóch latach modlitwy w Róży, widzę błogosławione jej skutki i dokąd Róża będzie trwać będę się nią opiekować, że tak się górnolotnie wyrażę.
Jeśli ktoś jeszcze chciałby dołączyć, to jets jedno miejsce.
Więc chętnych zapraszam.
e: a właściwie "jednego chętnego".
O jeszcze jeden chętny mile widziany:)
Ja o naszej rodzinie mogę też powiedzieć, że widzę owoce modlitwy w róży ogromne. Dzieci też chętnie się modlą.
@agnodike,
Myślę, że uczestnictwo w Róży parafialnej za dzieci, absolutnie nie wyklucza uczestnictwa w Róży "internetowej". (Ja jestem poza tą Różą jeszcze w dwóch innych: jedna wirtualna, druga parafialna).
Broń Boże nie wyrzucamy nikogo z Róży. Bardzo się cieszę, że nie chcesz nas opuszczać. :-*
Cieszę się, że są owoce tej modlitwy. U nas widoczne "gołym okiem" w życiu dzieci.
Pozdrawiam
Ps. Przy okazji zachęcam. Potrzebna jeszcze jedna osoba.
Owocem modlitwy w naszej róży, jest uczestnictwo nasze w rekolekcjach dla rodzin. Mój mąż nas zgłosił i pierwszy raz chciał pojechać. Długo na to czekałam. Trochę mi szkoda, że pierwszy raz nie byliśmy w Hermanicach, ale ...
Zapraszamy do róży za dzieci.:)
Dzięki Anno78 za piękne świadectwo.
Ponawiam też zaproszenie dla jednej chętnej osoby do naszej Róży.