Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz wziąć udział, należy kliknąć jeden z tych przycisków!

Dieta 4 razy bez a wyjazdy z żywieniem zbiorowym

13»

Komentarz

  • No właśnie boję się, żeby mi nie zjedli moich zapasów :) To tak ładnie pachnie wszystko.

    Pasteryzuję dwukrotnie, jak polecała Cart.
    Dzięki za Wsze rady.
  • A ja zamelduję, że przedwczoraj właśnie mi się udało odszukać kuchenkę elektryczną turystyczną (jeden palnik). Gdyby ktoś potrzebował pożyczyć, to się polecam do usług.
  • Ta pasteryzacja w piekarniku ( kiełbasa w słoikach ) to z tego co wyczytałam :
    - słoiki niedokręcone do końca
    - 90 stopni piekarnik
    - czas ok 20 min

    Mam te słoiki stawiać na kratce czy w brytfance z wodą ?

    Help me!
    Słoki czekają 
  • Ja stawiam na blaszce, bez wody ;)
  • Moja Mama stawia na kratce. Bez wody. ;)
  • Tak też zrobiliśmy ;)

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.