tak się złożyło, że wczorajszy, wieczorny różaniec z dziećmi był za: forumowe dzieci, które są w szpitalu.
Przeczucie???
Argi, przytulam i wspieram. +++
A ja byłam na Adoracji i podobnie..
Ja dziś na mszy miałam podobną intencję - nie wiedząc o tym kolejnym dziecku! Aż sama się potem zagniłam, za tę intencję, bo zapomniałam, ze moja córka ma dziś urodziny - no ale poszło. Dołączam więc Franka +++
tak się złożyło, że wczorajszy, wieczorny różaniec z dziećmi był za: forumowe dzieci, które są w szpitalu.
Przeczucie???
Argi, przytulam i wspieram. +++
A ja byłam na Adoracji i podobnie..
Ja dziś na mszy miałam podobną intencję - nie wiedząc o tym kolejnym dziecku! Aż sama się potem zagniłam, za tę intencję, bo zapomniałam, ze moja córka ma dziś urodziny - no ale poszło. Dołączam więc Franka +++
Ja też wczoraj na mszy z intencją za chorujące dzieci - z forum i ze wspólnoty. To już chyba Ktoś tę intencję podrzuca...
że ktoś z forum w pierwszym odruchu uderza do kogokolwiek z nas ...
ja jestem pod wrażeniem, że w takim momencie ( Jarek dzwonił przecież tuż po zajściu, w lęku, w wielkich emocjach) pomyślał właśnie o nas, o forum...ja jestem wdzięczna za takie zaufanie do siły modlitwy
i po raz pierwszy sobie z ulgą pomyślałam " Jak to dobrze, że można się tu się zwrócić o takie wsparcie"....i zawsze jest odzew
Komentarz
Aż sama się potem zagniłam, za tę intencję, bo zapomniałam, ze moja córka ma dziś urodziny - no ale poszło.
Dołączam więc Franka +++
+++
+++
U mnie podobnie wczoraj. Wieczorne czuwanie, różaniec nie mogłam sobie przypomnieć wszystkich dzieci i próśb więc ogólnie prosiłam.
Argi,daj znać,jak będziesz mógł.