1. @Renka - O trwałość naszych małżeństw i przezwyciężanie sytuacji kryzysowych. 2. @manka- Aby nasi mężowie stawali się świętymi ojcami. 3. @Attena- O ochronę umysłów naszych mężów przed kłamstwami nieprzyjaciela. 4. @Pinia - O mądrość Bożą dla mężów przy podejmowaniu każdej decyzji. 5. @ola_g- O wyzwolenie dusz naszych mężów ze wszystkich negatywnych emocji.
Tajemnice Światła
1. @Kotek - O łaskę świadomości błędów popełnianych przez naszych mężów. 2. @melisa - O uwolnienie naszych mężów ze wszystkich krępujących ich więzów. 3. @Martka - O łaskę niezachwianej wiary dla naszych mężów. 4. @zapominajka - O siły i odwagę dla naszych mężów do bycia prawymi ludźmi. 5. @mama_asia- O łaskę wyboru przez naszych mężów prawdziwych, wierzących przyjaciół.
Tajemnice Bolesne
1. @Anna78 - O łaskę nieskalanej reputacji dla naszych mężów. 2. @Kobieta O wytrwałość w okazywaniu wzajemnej czułości i troski w naszych małżeństwach. 3. @srednia rodzinka - O Boże błogosławieństwo dla pracy wykonywanej przez naszych mężów. 4. @Milamama - O Boże prowadzenie naszych mężów w rozporządzaniu finansami. 5. @Klementyna - O uwolnienie naszych mężów od niszczącego ich lęku.
Tajemnice Chwalebne
1. @Aneta - O codzienne odnajdywanie i wypełnianie w życiu naszych mężów Bożego powołania. 2. @Hanq - O kierowanie się naszych mężów w całym życiu Bożymi priorytetami. 3. @Magda D - O upodobanie Boże w słowach wypowiadanych przez naszych mężów. 4. @MAFJa - O przemianę serc żon, aby stawały się dla swoich mężów źródłem prawdziwej radości i pomocy według Bożego zamysłu. 5. @fruza - Dziękczynna za wszystkich naszych mężów.
Wrzucam wcześniej rozpiskę, najwyżej podbijcie na początku lipca. Na moje miejsce wskakuje MAFJa, bo ja na razie planuję się przenieść bardziej do reala.
LIPIEC 2016 Tajemnice Radosne
1. @fruza - O trwałość naszych małżeństw i przezwyciężanie sytuacji kryzysowych. 2. @Renka- Aby nasi mężowie stawali się świętymi ojcami. 3. @manka- O ochronę umysłów naszych mężów przed kłamstwami nieprzyjaciela. 4. @Attena - O mądrość Bożą dla mężów przy podejmowaniu każdej decyzji. 5. @Pinia - O wyzwolenie dusz naszych mężów ze wszystkich negatywnych emocji.
Tajemnice Światła
1. @ola_g - O łaskę świadomości błędów popełnianych przez naszych mężów. 2. @Kotek - O uwolnienie naszych mężów ze wszystkich krępujących ich więzów. 3. @melisa - O łaskę niezachwianej wiary dla naszych mężów. 4. @Martka - O siły i odwagę dla naszych mężów do bycia prawymi ludźmi. 5. @zapominajka - O łaskę wyboru przez naszych mężów prawdziwych, wierzących przyjaciół.
Tajemnice Bolesne
1. @mama_asia - O łaskę nieskalanej reputacji dla naszych mężów. 2. @Anna78 O wytrwałość w okazywaniu wzajemnej czułości i troski w naszych małżeństwach. 3. @Kobieta - O Boże błogosławieństwo dla pracy wykonywanej przez naszych mężów. 4. @srednia rodzinka - O Boże prowadzenie naszych mężów w rozporządzaniu finansami. 5. @Milamama - O uwolnienie naszych mężów od niszczącego ich lęku.
Tajemnice Chwalebne
1. @Klementyna - O codzienne odnajdywanie i wypełnianie w życiu naszych mężów Bożego powołania. 2. @Aneta - O kierowanie się naszych mężów w całym życiu Bożymi priorytetami. 3. @HanqD - O upodobanie Boże w słowach wypowiadanych przez naszych mężów. 4.@Magda D- O przemianę serc żon, aby stawały się dla swoich mężów źródłem prawdziwej radości i pomocy według Bożego zamysłu. 5. @MAFJa- Dziękczynna za wszystkich naszych mężów.
Komentarz
Wieczorem wrzucę rozpiskę, bo do tego potrzebuję sprzęt stacjonarny.
A na razię lecę do mojej dziesiątki, czego i Wam źyczę
Tajemnice Radosne
1. @Renka - O trwałość naszych małżeństw i przezwyciężanie sytuacji kryzysowych.
2. @manka- Aby nasi mężowie stawali się świętymi ojcami.
3. @Attena- O ochronę umysłów naszych mężów przed kłamstwami nieprzyjaciela.
4. @Pinia - O mądrość Bożą dla mężów przy podejmowaniu każdej decyzji.
5. @ola_g- O wyzwolenie dusz naszych mężów ze wszystkich negatywnych emocji.
Tajemnice Światła
1. @Kotek - O łaskę świadomości błędów popełnianych przez naszych mężów.
2. @melisa - O uwolnienie naszych mężów ze wszystkich krępujących ich więzów.
3. @Martka - O łaskę niezachwianej wiary dla naszych mężów.
4. @zapominajka - O siły i odwagę dla naszych mężów do bycia prawymi ludźmi.
5. @mama_asia- O łaskę wyboru przez naszych mężów prawdziwych, wierzących przyjaciół.
Tajemnice Bolesne
1. @Anna78 - O łaskę nieskalanej reputacji dla naszych mężów.
2. @Kobieta O wytrwałość w okazywaniu wzajemnej czułości i troski w naszych małżeństwach.
3. @srednia rodzinka - O Boże błogosławieństwo dla pracy wykonywanej przez naszych mężów.
4. @Milamama - O Boże prowadzenie naszych mężów w rozporządzaniu finansami.
5. @Klementyna - O uwolnienie naszych mężów od niszczącego ich lęku.
Tajemnice Chwalebne
1. @Aneta - O codzienne odnajdywanie i wypełnianie w życiu naszych mężów Bożego powołania.
2. @Hanq - O kierowanie się naszych mężów w całym życiu Bożymi priorytetami.
3. @Magda D - O upodobanie Boże w słowach wypowiadanych przez naszych mężów.
4. @MAFJa - O przemianę serc żon, aby stawały się dla swoich mężów źródłem prawdziwej radości i pomocy według Bożego zamysłu.
5. @fruza - Dziękczynna za wszystkich naszych mężów.
e:od 19 czerwca wskakuje za mnie MAFJa
Na moje miejsce wskakuje MAFJa, bo ja na razie planuję się przenieść bardziej do reala.
LIPIEC 2016
Tajemnice Radosne
1. @fruza - O trwałość naszych małżeństw i przezwyciężanie sytuacji kryzysowych.
2. @Renka- Aby nasi mężowie stawali się świętymi ojcami.
3. @manka- O ochronę umysłów naszych mężów przed kłamstwami nieprzyjaciela.
4. @Attena - O mądrość Bożą dla mężów przy podejmowaniu każdej decyzji.
5. @Pinia - O wyzwolenie dusz naszych mężów ze wszystkich negatywnych emocji.
Tajemnice Światła
1. @ola_g - O łaskę świadomości błędów popełnianych przez naszych mężów.
2. @Kotek - O uwolnienie naszych mężów ze wszystkich krępujących ich więzów.
3. @melisa - O łaskę niezachwianej wiary dla naszych mężów.
4. @Martka - O siły i odwagę dla naszych mężów do bycia prawymi ludźmi.
5. @zapominajka - O łaskę wyboru przez naszych mężów prawdziwych, wierzących przyjaciół.
Tajemnice Bolesne
1. @mama_asia - O łaskę nieskalanej reputacji dla naszych mężów.
2. @Anna78 O wytrwałość w okazywaniu wzajemnej czułości i troski w naszych małżeństwach.
3. @Kobieta - O Boże błogosławieństwo dla pracy wykonywanej przez naszych mężów.
4. @srednia rodzinka - O Boże prowadzenie naszych mężów w rozporządzaniu finansami.
5. @Milamama - O uwolnienie naszych mężów od niszczącego ich lęku.
Tajemnice Chwalebne
1. @Klementyna - O codzienne odnajdywanie i wypełnianie w życiu naszych mężów Bożego powołania.
2. @Aneta - O kierowanie się naszych mężów w całym życiu Bożymi priorytetami.
3. @HanqD - O upodobanie Boże w słowach wypowiadanych przez naszych mężów.
4.@Magda D- O przemianę serc żon, aby stawały się dla swoich mężów źródłem prawdziwej radości i pomocy według Bożego zamysłu.
5. @MAFJa- Dziękczynna za wszystkich naszych mężów.