@Hermenegilda widzę że wchodzisz na forum. Dlaczego więc nie odzywasz się w tym wątku, chociaż jesteś wywoływana? Jak nie masz czasu na ogarnianie tej róźy to daj znać, może ktoś inny się za to zabierze.
Dziewczyny, umówiłam się z Hermenegildą że na razie przejmuję ta różę. Jeśli będzie ktoś chętny do prowadzenia, to odstąpię Starałam się uaktualnić listę na styczeń wg listy z czerwca i waszych uwag. Możecie sprawdzić? A i czy ktoś ma kontakt z @IDUSIA - nie była na forum od grudnia 2014
STYCZEŃ 2016
Tajemnice Radosne
1. @Kotek - O trwałość naszych małżeństw i przezwyciężanie sytuacji kryzysowych. 2. @melisa - Aby nasi mężowie stawali się świętymi ojcami. 3. @Martka - O ochronę umysłów naszych mężów przed kłamstwami nieprzyjaciela. 4. @zapominajka - O mądrość Bożą dla mężów przy podejmowaniu każdej decyzji. 5. @mama_asia - O wyzwolenie dusz naszych mężów ze wszystkich negatywnych emocji.
Tajemnice Światła
1. @Anna78 - O łaskę świadomości błędów popełnianych przez naszych mężów. 2. @Kobieta - O uwolnienie naszych mężów ze wszystkich krępujących ich więzów. 3. @srednia rodzinka - O łaskę niezachwianej wiary dla naszych mężów. 4. @Milamama - O siły i odwagę dla naszych mężów do bycia prawymi ludźmi. 5. @Klementyna- O łaskę wyboru przez naszych mężów prawdziwych, wierzacych przyjaciół.
Tajemnice Bolesne
1. @Aneta - O łaskę nieskalanej reputacji dla naszych mężów. 2. @Hanq O wytrwałość w okazywaniu wzajemnej czułości i troski w naszych małżeństwach. 3. @MagdaD - O Boże błogosławieństwo dla pracy wykonywanej przez naszych mężów. 4. @Barbasia - O Boże prowadzenie naszych mężów w rozporządzaniu finansami. 5. @fruza - O uwolnienie naszych mężów od niszczącego ich lęku.
Tajemnice Chwalebne
1. @Renka - O codzienne odnajdywanie i wypełnianie w życiu naszych mężów Bożego powołania. 2. @manka - O kierowanie się naszych mężów w całym życiu Bożymi piorytetami. 3. @Attena - O upodobanie Boże w słowach wypowiadanych przez naszych mężów. 4. @Pinia - O przemianę serc żon, aby stawały się dla swoich mężów źródłem prawdziwej radości i pomocy według Bożego zamysłu. 5. @ola_g - Dziękczynna za wszystkich naszych mężów.
Nie, spokojnie, tak było od początku, tylko najpierw nie zauważyłam, a potem już nie było aktualizowane. Fajnie, jak będzie zmienione, bo będę dostawać powiadomienia
1. @ole_g - O trwałość naszych małżeństw i przezwyciężanie sytuacji kryzysowych. 2. @Kotek - Aby nasi mężowie stawali się świętymi ojcami. 3. @melisa - O ochronę umysłów naszych mężów przed kłamstwami nieprzyjaciela. 4. @Martka - O mądrość Bożą dla mężów przy podejmowaniu każdej decyzji. 5. @zapominajka - O wyzwolenie dusz naszych mężów ze wszystkich negatywnych emocji.
Tajemnice Światła
1. @mama_asia - O łaskę świadomości błędów popełnianych przez naszych mężów. 2. @Anna78 - O uwolnienie naszych mężów ze wszystkich krępujących ich więzów. 3. @Kobieta - O łaskę niezachwianej wiary dla naszych mężów. 4. @srednia rodzinka - O siły i odwagę dla naszych mężów do bycia prawymi ludźmi. 5. @Milamama- O łaskę wyboru przez naszych mężów prawdziwych, wierzacych przyjaciół.
Tajemnice Bolesne
1. @Klementyna - O łaskę nieskalanej reputacji dla naszych mężów. 2. @Aneta O wytrwałość w okazywaniu wzajemnej czułości i troski w naszych małżeństwach. 3. @Hanq - O Boże błogosławieństwo dla pracy wykonywanej przez naszych mężów. 4. @magdaD - O Boże prowadzenie naszych mężów w rozporządzaniu finansami. 5. @Barbasia - O uwolnienie naszych mężów od niszczącego ich lęku.
Tajemnice Chwalebne
1. @fruza - O codzienne odnajdywanie i wypełnianie w życiu naszych mężów Bożego powołania. 2. @Renka - O kierowanie się naszych mężów w całym życiu Bożymi piorytetami. 3. @manka - O upodobanie Boże w słowach wypowiadanych przez naszych mężów. 4. @Attena - O przemianę serc żon, aby stawały się dla swoich mężów źródłem prawdziwej radości i pomocy według Bożego zamysłu. 5. @Pinia - Dziękczynna za wszystkich naszych mężów.
@tylkoMaciek czy mógłbyś wykasować z tytułu wątku słowo "październik" . Hermenegilda napisała mi na priva, że nie wie dlaczego ale nie może zmienić tytułu (nie zapisują się zmiany) [na razie ja prowadzę tą różę, tak się z Hermenegildą umówiłyśmy]
Komentarz
Starałam się uaktualnić listę na styczeń wg listy z czerwca i waszych uwag.
Możecie sprawdzić?
A i czy ktoś ma kontakt z @IDUSIA - nie była na forum od grudnia 2014
STYCZEŃ 2016
Tajemnice Radosne
1. @Kotek - O trwałość naszych małżeństw i przezwyciężanie sytuacji kryzysowych.
2. @melisa - Aby nasi mężowie stawali się świętymi ojcami.
3. @Martka - O ochronę umysłów naszych mężów przed kłamstwami nieprzyjaciela.
4. @zapominajka - O mądrość Bożą dla mężów przy podejmowaniu każdej decyzji.
5. @mama_asia - O wyzwolenie dusz naszych mężów ze wszystkich negatywnych emocji.
Tajemnice Światła
1. @Anna78 - O łaskę świadomości błędów popełnianych przez naszych mężów.
2. @Kobieta - O uwolnienie naszych mężów ze wszystkich krępujących ich więzów.
3. @srednia rodzinka - O łaskę niezachwianej wiary dla naszych mężów.
4. @Milamama - O siły i odwagę dla naszych mężów do bycia prawymi ludźmi.
5. @Klementyna- O łaskę wyboru przez naszych mężów prawdziwych, wierzacych przyjaciół.
Tajemnice Bolesne
1. @Aneta - O łaskę nieskalanej reputacji dla naszych mężów.
2. @Hanq O wytrwałość w okazywaniu wzajemnej czułości i troski w naszych małżeństwach.
3. @MagdaD - O Boże błogosławieństwo dla pracy wykonywanej przez naszych mężów.
4. @Barbasia - O Boże prowadzenie naszych mężów w rozporządzaniu finansami.
5. @fruza - O uwolnienie naszych mężów od niszczącego ich lęku.
Tajemnice Chwalebne
1. @Renka - O codzienne odnajdywanie i wypełnianie w życiu naszych mężów Bożego powołania.
2. @manka - O kierowanie się naszych mężów w całym życiu Bożymi piorytetami.
3. @Attena - O upodobanie Boże w słowach wypowiadanych przez naszych mężów.
4. @Pinia - O przemianę serc żon, aby stawały się dla swoich mężów źródłem prawdziwej radości i pomocy według Bożego zamysłu.
5. @ola_g - Dziękczynna za wszystkich naszych mężów.
e:wpisałam mama_asia za Idusię
E: literówki
@mama_asia bierzesz tajemnicę Idusi?
I dzięki za aktualizację.
O przepraszam, ale wtopa ">
Zaraz poprawię.
+
Tajemnice Radosne
1. @ole_g - O trwałość naszych małżeństw i przezwyciężanie sytuacji kryzysowych.
2. @Kotek - Aby nasi mężowie stawali się świętymi ojcami.
3. @melisa - O ochronę umysłów naszych mężów przed kłamstwami nieprzyjaciela.
4. @Martka - O mądrość Bożą dla mężów przy podejmowaniu każdej decyzji.
5. @zapominajka - O wyzwolenie dusz naszych mężów ze wszystkich negatywnych emocji.
Tajemnice Światła
1. @mama_asia - O łaskę świadomości błędów popełnianych przez naszych mężów.
2. @Anna78 - O uwolnienie naszych mężów ze wszystkich krępujących ich więzów.
3. @Kobieta - O łaskę niezachwianej wiary dla naszych mężów.
4. @srednia rodzinka - O siły i odwagę dla naszych mężów do bycia prawymi ludźmi.
5. @Milamama- O łaskę wyboru przez naszych mężów prawdziwych, wierzacych przyjaciół.
Tajemnice Bolesne
1. @Klementyna - O łaskę nieskalanej reputacji dla naszych mężów.
2. @Aneta O wytrwałość w okazywaniu wzajemnej czułości i troski w naszych małżeństwach.
3. @Hanq - O Boże błogosławieństwo dla pracy wykonywanej przez naszych mężów.
4. @magdaD - O Boże prowadzenie naszych mężów w rozporządzaniu finansami.
5. @Barbasia - O uwolnienie naszych mężów od niszczącego ich lęku.
Tajemnice Chwalebne
1. @fruza - O codzienne odnajdywanie i wypełnianie w życiu naszych mężów Bożego powołania.
2. @Renka - O kierowanie się naszych mężów w całym życiu Bożymi piorytetami.
3. @manka - O upodobanie Boże w słowach wypowiadanych przez naszych mężów.
4. @Attena - O przemianę serc żon, aby stawały się dla swoich mężów źródłem prawdziwej radości i pomocy według Bożego zamysłu.
5. @Pinia - Dziękczynna za wszystkich naszych mężów.
A możnaby przy okazji zmienić tytuł wątka? W sensie - wyrzucić ten październik?