Za Adama, zmarłego kolegę z podstawówki. Prawdopodobnie zapił się na śmierć. Nawet nie wiem, czy ma za nim kto westchnąć. Pochowany bez Mszy Św. To biedna rodzina.
Dzisiaj odbył się pogrzeb 7 miesięcznej Dagmarki, miała wadę serca, była leczona w Krakowie, rodzice chcieli zabrać ją na leczenie do prof. Malca do Niemiec, ale nie mogli doprosić się o dokumenty dotyczące jej stanu zdrowia. Serduszko nie wytrzymało. Proszę w jej intencji oraz o ukojenie dla rodziców.
Proszę o modlitwę za Artura, piętnastoletniego syna mojej koleżanki.W sobotę zatruł sie śmiertelnie czadem. Pomódlcie sie tez za jego mamę, Ewę, ktora została na świecie niemal zupełnie sama. Syna wychowywała bez ojca, teraz towarzyszy jej narzeczony - i to właściwie cala jej rodzina.
Wczoraj zmarł otoczony rodziną Jerzy, najstarszy brat mojego Taty. W kwietniu skończyłby 69 lat. Chorował na białaczkę. Za niego i jego najbliższych oraz za pozostałych członków rodziny. Moja mama od pewnego czasu nie czuje się dobrze i śmierć wśród bliskich nastraja ją melancholijnie.
Za Dawida, 14 lat, kolega z drużyny hokejowej mojego syna. Zasłabł w czasie meczu w niedzielę, stanęło mu serce. Dziś stwierdzono zgon. Jesteśmy w szoku wszyscy.
Nawet nie chcę myśleć, co czuje trener, który go bezskutecznie reanimował. Już nie mówię o rodzicach...
Komentarz
+
Jutro pogrzeb.
2 mies.temu zaginął .
A znaleziono go zabitego w lesie niemieckim na przyczepce tydzien temu.
Boluś był niepełnosprawny .
Proszę w jej intencji oraz o ukojenie dla rodziców.
+++
Hanna zmarła wczoraj, wiele lat była przykuta na wózku
Bardzo dobry człowiek.
Sołtys pobliskiej wsi.
Zawsze usmiechniety.
Białaczka w niecałe 3 miesiace zmarł.
Jesteśmy w szoku wszyscy.
Nawet nie chcę myśleć, co czuje trener, który go bezskutecznie reanimował. Już nie mówię o rodzicach...
Westchnijcie proszę!
Proszę za nią...
Niech mu Bog wybaczy...
Znam tą rodzinę,proszę za jego bliskich.