A ja tu z poradą - bo niestety nie mam póki co żadnej dziewczynki w rozmiarze tych sukienek - że na przyszłość warto, o ile się da, dołączyć więcej zdjęć tych sukienek i większe pzrede wszystkim. U mnie się dosyć małe wyświetlają i jak rozumiem są takie katalogowe. Przy tym towarze to może warto dziewczynki poubierać i samemu w realu sfotografować. Przepraszam za śmiałość - to miało być konstruktywne
Drodzy, robimy wyprzedaż naszego sklepu :-) sukienki tak jak wcześniej, wszystkie po 109 zł za chwilę wyprzedaż Białego Jelenia będzie,
Nie mamy na stanie proszków i płynów BJ ale gdyby ktoś chciał to możemy zamówić - będziemy robić zamówienie do hurtowni jakoś za tydzień, więc jak ktoś chętny to pw proszę.
Od 1 lipca strona sklepu zostanie wyłączona przenosimy się na allegro, wyprzedać to co mamy
Edit: BJ - 20% :-) Jak ktos będzie chcial zrobić zamowienie to proszę przez sklep a ja zrobie obnizke odrecznie.
powoli się tutaj przenosimy z towarem, jak Wam coś się spodoba z allegro to dajcie znać na pw
także, ten, zapraszamy na zakupy :-) chcielibyśmy się jak najszybciej wyprzedać więc będziemy ogromnie wdzięczni jeśli nam pomożecie robiąc u nas zakupy
Podbijam :-) Przypominam o promocjach dla wielodzietnych :-) wszystkie sukienki dla Was po 109 Wszystkie artykuły kosmetyczne - 20% wyżej linki do aukcji i ogłoszeń- jak Wam się coś stamtąd spodoba to dajcie znać na pw.
Baaardzo nam pomożecie jak coś u nas zakupicie ;-) ekhem zwłaszcza teraz ;-)
Komentarz
Jak już wrócisz, to na spokojnie napisz mi pw :-)
poproszę o priva z danymi i całkowitym kosztem
juz wysyłam pw.
Przepraszam za śmiałość - to miało być konstruktywne
na stronke, tam jest jedna sukienka komunijna ale na rozmiar 140.
sukienki tak jak wcześniej, wszystkie po 109 zł
za chwilę wyprzedaż Białego Jelenia będzie,
Nie mamy na stanie proszków i płynów BJ ale gdyby ktoś chciał to możemy zamówić - będziemy robić zamówienie do hurtowni jakoś za tydzień, więc jak ktoś chętny to pw proszę.
Od 1 lipca strona sklepu zostanie wyłączona
przenosimy się na allegro, wyprzedać to co mamy
Edit: BJ - 20% :-)
Jak ktos będzie chcial zrobić zamowienie to proszę przez sklep a ja zrobie obnizke odrecznie.
się chciałam przypomnieć, że wyprzedajemy towar :-)
sukienki jak zwykle - dla Was - po 109 zł
a wszystkie inne produkty - -20%
na allegro jesteśmy tu:
http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=37440562
powoli się tutaj przenosimy z towarem, jak Wam coś się spodoba z allegro to dajcie znać na pw
także, ten, zapraszamy na zakupy :-)
chcielibyśmy się jak najszybciej wyprzedać więc będziemy ogromnie wdzięczni jeśli nam pomożecie robiąc u nas zakupy
i się przypominam, że jesteśmy teraz na allegro i na olx - powoli wystawiamy się z ogłoszeniami i aukcjami
na allegro jesteśmy tu:
http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=37440562
a na olx tu
http://olx.pl/oferty/uzytkownik/1F1sf/
Jeszcze będziemy wystawiać kosmetyki Białego Jelenia,
jakby ktoś był zainteresowany to na pw zapraszam :-)
Przypominam o promocjach dla wielodzietnych :-)
wszystkie sukienki dla Was po 109
Wszystkie artykuły kosmetyczne - 20%
wyżej linki do aukcji i ogłoszeń- jak Wam się coś stamtąd spodoba to dajcie znać na pw.
Baaardzo nam pomożecie jak coś u nas zakupicie ;-) ekhem zwłaszcza teraz ;-)
żel pod prysznic i mydło w płynie biały jeleń
i do prania płyn jeśli jest cos takiego
chętnie kupię
proszę o ofertę