ja czekam na pocztę... dostałam wiadomość, że paczka nadana, ale coś jej nie widać i mi smutno, bo liczyłam na to, że już sobie popiorę część rzeczy dla Anteczka...
ja chyba nie rozumiem, co tam do mnie piszą na tej stronie śledzenia przesyłek. Wklikałam nr przesyłki (całe szczęście nie skasowałam tego smsa :P), a tam takie cóś:
@Agnieska82, tak mi do głowy przyszło...wychodząc na przeciw potrzebom forum;) Może warto rozszerzyć asortyment o jakieś wcierki do włosów, preparaty przeciw wypadaniu włosów?
Jutro Dzień Darmowej Dostawy :-) Tylko jutro złóżcie zamówienie za min 20 zł a wyślemy je do Was darmową dostawą - kurierem lub kurierem poczty polskiej.
Mamy wspaniałe zestawy kosmetyków oraz wypaśne nowe mydełka!
Aga, przepraszam za może za proste pytania. Jak chcę zamówić parę tych Białych Jeleni, to co dalej? Płatność za towar przy odbiorze czy przelewem? Jak to jest?
Tak to my zdaje sie :-) Wkladasz do koszyka zakupy i dalej klikasz zloz zamowienie, wybierasz opcje platnosci i darmowa dostawe ofkors :-) i to wszystko.
Komentarz
@tymka to idę maila słać. tera.
Może warto rozszerzyć asortyment o jakieś wcierki do włosów, preparaty przeciw wypadaniu włosów?
powoli będziemy wzbogacać nasz sklep.
Póki co wjechała nowa dostawa zestawów świątecznych kosmetyków - nie tylko Biały Jeleń :-)
I dodam, że 2.12 też mamy Dzień Darmowej Dostawy - tym razem na wysyłki kurierem oraz pocztexem48
bannerek w poniedziałek!
Tylko jutro złóżcie zamówienie za min 20 zł a wyślemy je do Was darmową dostawą - kurierem lub kurierem poczty polskiej.
Mamy wspaniałe zestawy kosmetyków oraz wypaśne nowe mydełka!
darmowa dostawa włączona :-)
Wkladasz do koszyka zakupy i dalej klikasz zloz zamowienie, wybierasz opcje platnosci i darmowa dostawe ofkors :-) i to wszystko.