O mamo. Wejdę jutro z córeczka to może coś jeszcze będzie... Bo ta z kokarda różowa w szare paski rozumiem już zajęta?A ta pierwsza na tej stronie to bardziej balowe elegancka czy bardziej letnia... Fa mi wyszła z tych pierwszych i ma obiecane cus...
Uwaga plaszczyki 3sztuki mam tylko - jedna sztuka 158-164 i dwie sztuki 134-140.
Edit ; zostały dwa plaszczyki jeden na 134-140 i ten większy na 158-160
To zarezerwuj mi jedna w paski jeszcze.. Podoba nam się ta ciemna bardzo ale nie wiem czy jednak nie za duża.. Ona ma 7lat. Ale jest duża.. Wiele przyciasnych u góry sukienek mamy mimo że wiek się zgadza.. Ale 150 to chyba przesada jednak
@MAFJa i @Laf2011 bardzo Was dziewczyny przepraszam ale zdaje się ze niechcący wprowadzilam Was w błąd obu sukienek w szare paski nie ma, patrzyłam przed chwilka w garażu przepraszam Was najmocniej obie juz poszly. Zdjęcia wczoraj wrzucałam z pamieci i bylam pewna ze one jeszcze są. Za to znalazłam jedna fajna na 140-146 kremowa w kwiatki, jak dojde do kompa to wrzucę zdjęcie i ja obmierze dokladnie.
Ok to zostalo 6 kiecek
1) bialo kremowa 128 z rozdarciem u dolu ale do zszycia -20zl +kw
2) biala z czerwonym pasem u dolu 140, do przepierki w pralni, ma lekkie przybrudzenia ale do ogarnięcia -20zl +kw
3) kremowa z brązowym pasem u dolu, 140 rozmiar -podobne przybrudzenia jak ta biala z czerwonym 20zl +kw
4)granatowa w kwiaty 146-152, 40zl +kw
5)zielona 146-152 - 40zl+kw
6)biala w różowe grochy 153-40zl+kw
Dziś doszła kolejna sukienka kupiona u Agi - jak dwie poprzednie świetna jakość, porządnie uszyta, pięknie się prezentuje na córce. POLECAM ! ( za takie pieniądze nie ma szans na taką jakość w sklepie)
Ok to zostalo 6 kiecek
1) bialo kremowa 128 z rozdarciem u dolu ale do zszycia -20zl +kw
2) biala z czerwonym pasem u dolu 140, do przepierki w pralni, ma lekkie przybrudzenia ale do ogarnięcia -20zl +kw
3) kremowa z brązowym pasem u dolu, 140 rozmiar -podobne przybrudzenia jak ta biala z czerwonym 20zl +kw
4)granatowa w kwiaty 146-152, 40zl +kw
5)zielona 146-152 - 40zl+kw
6)biala w różowe grochy 153-40zl+kw
Komentarz
To plaszczyki z sukienkami?