Ok to zostalo 5 kiecek
2) biala z czerwonym pasem u dolu 140, do przepierki w pralni, ma lekkie przybrudzenia ale do ogarnięcia -20zl +kw
3) kremowa z brązowym pasem u dolu, 140 rozmiar -podobne przybrudzenia jak ta biala z czerwonym 20zl +kw
4)granatowa w kwiaty 146-152, 40zl +kw
5)zielona 146-152 - 40zl+kw
6)biala w różowe grochy 153-40zl+kw
Podbijam. Komuś sukienkę? zdjęcia na poprzednich stronach
Ok.. Tonie. My mamy problem generalnie z ciuchami.. Jeśli chodzi o tegosc.. Gruba nie jest ale w sukienki w stylu tej zielonej na jej rozmiar ciężko wejść jej.. Taka budowa.. Po mamusi
A czy sa jeszcze jakies sukienki z przedziału 140-150? Marianna ciągle była za mała , za mała, a teraz w koncu zaczełam jej kupowac na 140, a pewnie do wakacji (a sukienki chyba sa bardziej wiosenno letnie?) pewnie bedzie i pod 145 cm. Jest o głowe lub pół wyższa niz kolezanki u niej w klasie ...
@Ula ta granatowa w kwiaty jest na 146-152. Na moja pierworodna jest troche przydluga teraz a widzę ze obie nasze da tego samego wzrostu. Do wakacji podciagnie a nawet gdyby nie, to będzie po prostu dluzsza za kolano. Ja moim dziewczynom wkladalam te większe i byly po prostu dłuższe za kolano właśnie. Chyba ze Twoja cora jest z tych chudszych - no to wtedy pod pachami będzie luzna sukienka i rzeczywiście będzie kiepsko wyglądać. Musialabys ja obmierzyc. Na upartego możesz wsiąść te dwie ostatnie i Marianna kiedys do ich dorośnie:)
Granatowa bardzo mi sie podoba i do tego bardziej dopasowana rozmiarowo, biała tez fajna. Ale M. ma juz sporo sukienek dwie to chyba przesada Czy granatowa nadaje sie zeby ja nosic w sezonie jesienno zimowym np. z jakimś bolerkiem, czy jest jednak typowo letnia? A masz moze jeszcze jakies zdjęcia?
@Laf2011 super niech się dobrze nosi
@Ula właśnie granatowa jest uniwersalna bo i na lato pasuje i na jesien/zime do bolerka. Jasna na zimę np juz nie bardzo pasuje, tylko na lato i to na większe wyjścia.
Komentarz
Wstepnie ja rezerwuje.
Dziękuję !