Jutro zmierzę córę, żeby coś wybrać. @Agnieszka82, jest w ostateczności opcja zwrotu lub wymiany, jakby nie pasowała? Niby ma na kogo spaść, ale zależy mi na sukience dla najstarszej.
@Agnieszka82, a co jeszcze i w jakim czasie planujecie wprowadzić? bo się zastanawiam czy czekać, czy od razu jak mi neta podłączą rzucać się na białego jelenia :-D
Powodzenia! Planujecie rozszerzyć asortyment o np. bieliznę damską? Szalenie brakuje mi w sklepach dobrych, bawełnianych majtek z bawełnianą koronką na "wykończeniach".Nawet specjalistyczne sklepy z bielizną mają z domieszkami sztuczności albo fasony jak do go-go albo koronka nie tam, gdzie pożądam.
Ciężko znaleźć link do tego sklepu. Może by tak linki do sklepów ( przypuszczam, że jest ich więcej) Wielodzietnych umieścić gdzieś z boku listy wątków?
@Engi adres sklepu www.falcfresh.pl i jak sie dorwe do kompa to wstawie adres sklepu wbtytul watka.
ciezko byloby linki wszystkich sklepow prpwadzonych przez wielodziernych wrzucic z boku watkow, juz ptedzej w jednym watku lepiej je umoescic, zreszta jest zdaje sie taki watek pt co mpzna od Was kupic czy jakos tak.
Komentarz
Planujecie rozszerzyć asortyment o np. bieliznę damską?
Szalenie brakuje mi w sklepach dobrych, bawełnianych majtek z bawełnianą koronką na "wykończeniach".Nawet specjalistyczne sklepy z bielizną mają z domieszkami sztuczności albo fasony jak do go-go albo koronka nie tam, gdzie pożądam.
Przebił go tylko przywieziony z Niemiec Persil.