@Agnieszka82 zdradzisz wysokość kwoty? bo ja bym już musiała zamawiać - łazienka wieje pustką z braku produktów a dzień bez prania, to dzień stracony ))
@anulaczarnula - wszystkie przesyłki zamówione w czasie promocji tj piątek, sobota i niedziela pójdą kurierem poczty w poniedziałek - więc powinny być na wtorek u klientów
agnieszka82 a czemu Twój FB milczy o darmowej dostawie? codziennie wklejajj wielki baner że zakupy w weekend są z darmową przesyłką będziemy udostępniać
@Anulcia - odpisałam narazie zestawów nie mamy :-( dopiero jutro przybędzie przedstawiciel i będę go pytała o zestawy świąteczne, więc jeśli będą to będziemy zamawiać, a napewno jeszcze przed Świętami jakaś promocyjna wysyłka się trafi więc jak teraz nie kupisz to później zamówisz :-) odpisałam :-)
Komentarz
a dzień bez prania, to dzień stracony ))
rozumiem, że wcześniejsza przesyłka niż kolejny weekend nie wchodzi w grę?
A coś na trądzik macie?
powolutku poszerzamy asortyment.
codziennie wklejajj wielki baner że zakupy w weekend są z darmową przesyłką
będziemy udostępniać
zaraz znów wrzucę
dzięki!
tak koło 17-18 a potem powtórz o 21
teraz to ludzie pracują i nie mają czasu na fejsbukowanie (no oprócz tych co "siedzą" w domu)
jak wrzucisz teraz to do wieczora ludziom się przesunie na tablicy i tego nie zobaczą
planujemy takie promocje co dwa mc.
@Anulcia szykuję szykuję ;-)
narazie zestawów nie mamy :-(
dopiero jutro przybędzie przedstawiciel i będę go pytała o zestawy świąteczne, więc jeśli będą to będziemy zamawiać, a napewno jeszcze przed Świętami jakaś promocyjna wysyłka się trafi więc jak teraz nie kupisz to później zamówisz :-)
odpisałam :-)