Przepraszam również za zamieszanie. Edycja postu możliwa tylko przez godzinę więc nie mogę tamtego wykasować.
Co uzyskujemy przez te zmiany? Po pierwsze podstawowe tajemnice zapełnione całe już teraz. Po drugie od stycznia będzie płynne przejście i zadnych zmian, że już w zasadzie każdy będzie wiedział co go czeka (oczywiście pod koniec grudnia zamieszczę jeszcze rozpiskę na styczeń)...a ja wtedy z braku miejsca tymczasowo zajmę się egzorcyzmem i modlitwą do Św Józefa, i może coś jeszcze. ..myślę że się przyda.
i ja w charakterze zamykającego bramę czyli modlitwa do Św Józefa i egzorcyzm do Sw Michała Przepraszam że dopiero dziś ale dzieci nie dopuściły wczoraj mnie do kompa. Błogosławieństw na nowy rok!!!
Niestety klawiaturę syn uszkodził, próbowałam, ale chyba ze trzy godziny bym pisała tajemnice i osoby Na luty każdy odmawia następną tajemnicę, MariaD przechodzi na początek różańca, ja dalej egzorcyzmy. Oki?
Komentarz
Tajemnice Światła (które zanikną od stycznia bo będzie mniej osób)
4. Przemienienie Pana Jezusa na górze Tabor @Beni ;
5. Ustanowienie przez Pana Jezusa Eucharystii Magda Z
Przepraszam również za zamieszanie.
Edycja postu możliwa tylko przez godzinę więc nie mogę tamtego wykasować.
Co uzyskujemy przez te zmiany?
Po pierwsze podstawowe tajemnice zapełnione całe już teraz.
Po drugie od stycznia będzie płynne przejście i zadnych zmian, że już w zasadzie każdy będzie wiedział co go czeka (oczywiście pod koniec grudnia zamieszczę jeszcze rozpiskę na styczeń)...a ja wtedy z braku miejsca tymczasowo zajmę się egzorcyzmem i modlitwą do Św Józefa, i może coś jeszcze. ..myślę że się przyda.
i ja w charakterze zamykającego bramę
czyli modlitwa do Św Józefa i egzorcyzm do Sw Michała
Przepraszam że dopiero dziś ale dzieci nie dopuściły wczoraj mnie do kompa.
Błogosławieństw na nowy rok!!!
Przepraszam że dopiero teraz wklejam, miałam problemy techniczne i jak zwykle ze sobą/.
STYCZEŃ 2018
Nie zauważyłam że się miesiąc zmienił. Ech..
Nie wiem czy się nadaję// przejmuję tajemnicę po Kamili w każdym razie.