Moja teściowa odeszła do wieczności tuż przed Świętami. Byłam przy niej... Bardzo jestem wdzięczna za tą różę i naszą wspólną modlitwę. Trwam przy niej oczywiście, dopóki nie znajdzie się chętna osoba na moje miejsce.
Moje drogie @kiwi , @zapominajka , @ominika , @Mle , @Patinka , @Anna78 , @ania_m ! Proszę Was abyście powiedziały , cży żyjecie, jak się czujecie i czy trwacie w naszej róży. I czy Wasze znajome także trwają, i które to były? Chciałabym przeprowadzić trochę wiosennych porządków. Co do pozostałych osób to wiem jaka sytuacja. Jeśli ktoś potrzebuje szczególnie modlitwy bądź teściowa koniecznie dajcie znać! Na maj zrobimy nową rozpiskę obrazującą nasz aktualny stan:)
Patinka i ania_m nie logowały się na forum od 3 lat więc jeśli ktoś nie ma z nimi innego kontaktu niż tutaj i nie potwierdzą to chyba trzeba wykreślić.
ja jestem w 4 różach + duchowa adopcja i ostatnie 1,5 roku było bardzo ciężki, moim zdaniem głównie ze względu na brak w tym czasie stałego spowiednika, taka moja teoria.
Teraz jak postanowiłam wziąć się za to porządnie to codziennie budzę się wyspana ok 4- 4.30 rano , kiedy wcześniej tak nigdy nie było i mam spokojny czas na różaniec, a potem zwykle jeszcze przysypiam . Tak to Pan Bóg wymyślił, żeby dać mi czas. Mam wpisane w notatki na komórce tajemnice do każdej róży i inne rzeczy pomagające mi w modlitwie.
I póki co trwam i jest dobrze, chyba ta pandemia temu służy
Komentarz
Daje ja na 1 radosna od maja.
5 radosna od maja
+
Czy dobrze? jak nie to poprawcie Czy mamy jakieś wieści od /namiary na @ania_m? Nie pamiętam czy się odzywała, nie mogę znaleźć.