Nie umiem wklejać zdjęć bo bym wam pokazała jakie mój mąż schody złożył..najciekawsze jest to że on nigdy wcześniej schodów nie składał a stolarz od dewelopera chciał za tą usługę 2tys zł
Oczywiście z tym składaniem na zamówienie to jednak mocno pracochłonne i on nie miałby na to czasu. Wczoraj jeszcze zaczęliśmy robić balustradę na poddaszu..bo z jeden strony jest ściana a z drugiej dziura. Też m.robi sam z desek które dostał ze stolarni bo im zalegały. Jak skończy skręcać to wstawię zdjęcie.
Plisy mam. Okna na parterze, rewelacja. Zasłaniam na 3/4 okna np. albo na połowę, jak jestem w stanie przeżyć że ktoś czasem popatrzy co robię w kuchni:)
są też takie folie nie do przyklejania a do przyłożenia, zdejmuje się bez problemu, nakłada się lekko wilgotne, rozciera i gotowe. mam taką (wzorzystą) na południowym oknie, kupiona w castoramie albo w praktikerze
Może tak się uda. Generalnie wybierasz sobie stopień przepuszczania światła. Im mniej przypuszczają tym są droższe. Montujesz takie mini zaczepy na górze i dole w kątach okna i pomiędzy zaczepami są linki lewj i prawej stronie. Możesz opuszczać od góry na jaką wysokość chcesz. Mozna też. podnosić
Komentarz
@asiao
Wczoraj jeszcze zaczęliśmy robić balustradę na poddaszu..bo z jeden strony jest ściana a z drugiej dziura. Też m.robi sam z desek które dostał ze stolarni bo im zalegały.
Jak skończy skręcać to wstawię zdjęcie.
https://pl.pinterest.com/pin/426716133439595101/
są różne wzory i faktury, światła nie zabiera a z ulicy nie widac co sie we wnętrzu dzieje
muszę pilnie zasłonić dwa miejsca i marzy mi się jakiś ładny, witrażykowy wzór...
chyba się na tym skończy to nie mam czasu szukać więcej
a parter mam na wysokości 12 stopni (schodowych)
https://www.google.pl/search?q=naklejka+na+okno+domki&client=ms-android-huawei&prmd=insv&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjVnsns6MfcAhXCaFAKHQYaA3MQ_AUIESgB&biw=360&bih=511#imgrc=GWE7_aWKOYm_nM:
poszukam z kwiatami do dziecięcego pokoju
może znajdę imitację, że kwiatki stoją w doniczkach