cofam co pisałam, szczotka nie poszła w kąt jest używana przez dziecię płci męskiej. Chętnie taką kupię dla H. Chyba, któraś z dziewczyn takie rozprowadzała na forum
z godziny czesania włosów córki robi się pół godziny ale mnie nie zachwyca lubię jak mnie coś mocno po głowie drapie a tej nie czuję w ogóle przy skórze
Moja córka ma taką z rączką od wakacji i sobie chwali. Kupiona w hurtowni fryzjerskiej przez babcię. Ostatnio się dowiedziałam, że kosztowała jakieś koszmarne pieniądze, ale dokładnie ile, babcia nie chciała się przyznać...
Aga może i bym sie wyrwała ale to bardziej popołudniu. Choć tez niepewnie bo Łukasz dziś lata i pracuje... Moze wieczorem? Ale to mocno nie pewne.... Możesz 28 podjechać na brzeziny, potem lekki spacer i powrót 30tka? Choć w obecnej sytuacji (remontu dróg) lepiej iść na piechotę... Ewentualnie w dr powrotnej koło pozort znów wsiąść w 28
Bardzo dobra szczotka włosy mam długie (prawie do pasa), proste, ale ze skłonnością do plątania się... i naprawdę tą szczotką rozczesuję je dwa razy szybciej. Natomiast wadą dla mnie jest brak normalnej rączki. Niby dobrze się ją trzyma w dłoni, ale mi już wiele razy wypadła i poleciała z hukiem na kafelki/umywalkę (o dziwo jest cała, co dobrze świadczy o jakości materiału) - ale z drugiej strony kiedyś złamałam sobie na włosach trzonek od szczotki, więc może i tak lepiej... Tak czy inaczej jestem z niej bardzo zadowolona
Szczotka jest super! Wszystkie 4 się nią czeszemy I jest świetna do drapania po plecach No i zgadzam się, ze trzonek mógłby byc. Tez mi nie raz wypadła z reki.
Czeszemy tym codziennie Zosiowe loki do lopatek na mokro. Jest ok. Sama jestem niechluj, głowę myje co wieczór, a czesanie raz w tygodniu, przed wyjściem do ludzi i ta szczotka daje rade te tygodniowe koltuny rozplatac! Aaa i jeszcze masaż niemowlecej główki też sprawia radość.
Komentarz
Chyba, któraś z dziewczyn takie rozprowadzała na forum
ale mnie nie zachwyca lubię jak mnie coś mocno po głowie drapie a tej nie czuję w ogóle przy skórze
I widziałam też takie z rączką.
Jakie polecacie?
Ta większa to jaka?
tu na jednej fotce jest większa- oryginal i mniejsza, większa wygodniejsza do czesania, mała praktyczna do wzięcia ze sobą, bo nie łamia się kolce, dzięki zamknięciu.
Ta mała to Compact Styler, tak?
A tej dużej pod jaką nazwą szukać?
http://allegro.pl/szczotka-do-wlosow-detangler-d-tangle-teezer-hit-i4864672156.html
To też TT?
Przepraszam, za szczegółowe pytania. Ale nigdy tego nie widziałam na oczy- nie wyznaję się zupełnie.
">
Reszta w opisie aukcji napisane jest,ze inaczej sie nazywa.
Tyle, że tylko trzy kolory dostępne.
http://allegro.pl/tangle-teezer-original-szczotka-do-wlosow-kolory-i5244843419.html
Dziękuję Boga za twórcę TT!
Kupiłam w merlin.pl na gwiazdkę wszystkim kobietom w rodzinie - w tym sobie, a F. dostała drugą
Widziałam jeszcze te takie małe z zakryciem, fajne są.
Ale ta na co dzień wystarczy.
Spoko, po prostu kupię tę online. Jakoś nie chce mi się samej iść do galerii.
Wg mnie szału nie ma.
Tak czy inaczej jestem z niej bardzo zadowolona
Sama jestem niechluj, głowę myje co wieczór, a czesanie raz w tygodniu, przed wyjściem do ludzi i ta szczotka daje rade te tygodniowe koltuny rozplatac!
Aaa i jeszcze masaż niemowlecej główki też sprawia radość.