o właśnie, czytałam coś o nich, ale nie byłam do końca przekonana... jak polecasz, to może się skuszę tylko czy trzymają mocno? bo przy długich i ciężkich włosach trudno mi trafić na gumkę, która byłaby wystarczająco mocna
Do gęstych włosów jest za słaba-wróciłam do zwykłej. Za to moje dziewczyny bardzo sobie chwałą i już nie piszczą. Ale jak po grypie córa miała mega dreda zamiast włosów, to tylko olejek(poszła buteleczka) i zwykła szczotka
U mnie trzymają dobrze, No ale ja mam tez trzy włosy na krzyż Największym plusem jest to, ze po ściągnięciu gumki nie mam na włosach żadnych śladów po niej, sa nadal gładkie jak po prostownicy
TT rozczesuja u nas ok, chociaż mam wrażenie, że powierzchniowo. Jak poplątane jest głębiej to mam wrażenie, że zęby nie sięgają. Natomiast w trzymaniu są bardzo nieporęczne (wersja kompakt). Trzonek by się zdecydowanie przydał.
Ja mam tt i u mnie się sprawdza - brak trzonka mi zupełnie nie przeszkadza, przyzwyczaiłam się. @Bambidu ja dzielę włosy na cienkie pasma i wtedy rozczesuję, nie ma wtedy problemu, że czesze tylko wierzch. Czeszę i na mokro i na sucho, przy czesaniu na sucho trochę się puszą, ale zdecydowanie mniej niż przy zwykłej szczotce. @Agnicha odżywka to podstawa, niezależnie od szczotki, mi też mocno plączą się włosy i zawsze odżywkę trzymam kilka minut, wtedy też łatwiej się rozczesują, niż wtedy, kiedy tylko nałożę i spłuczę od razu.
Teraz ktoś by mógł wymyślić taką super różdżkę jeszcze.... Ze jak się dotknie dziecka, to przestaje jęczeć, pyskować, uciekać i olewać nasze polecenia....też kupię !!!!
Komentarz
już nie używam innych
Największym plusem jest to, ze po ściągnięciu gumki nie mam na włosach żadnych śladów po niej, sa nadal gładkie jak po prostownicy
Działa, uczesałam M , w minutę bez jej darcia się i uciekania, co więcej, była zadowolona !!!!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!
=D>
Ze jak się dotknie dziecka, to przestaje jęczeć, pyskować, uciekać i olewać nasze polecenia....też kupię !!!!
8->
można kupić solniczkę i pieprzniczkę