Czy jest możliwe że syn uczulony jest na jaglankę ? Zasmakowała mu ale w tym samym czasie kiedy ją wprowadziłam pojawiło mu się uczulenie na nogach. I teraz nie wiem. Ja się zajadam , jemu też smakuje ale jśli to faktycznie jaglanka wywołuje uczulenie to muszę zrezygnować.
no, ale czemu sie tak upierać przy tej jaglance, to nie rozumiem przecież nie samą jaglanką człowiek żyje, nawet jeśli jest to połowa forum jaglanego ----------- Smaczna, sycąca, łatwa w przyrządzeniu, tania i - co dla mnie najważniejsze - mniej tucząca niż ryż czy ziemniaki. Same zalety, choć nie wiem, czy upierałabym się, gdyby mężowi nie smakowała.
Gdyby była sycaca to miała by same zalety a tak właśnie to że nie syci i zaraz jest się po niej głodnym to jej największą wada ------ Ja tak mam z kaszą gryczaną (którą poza tym bardzo lubię), z jaglanką nie (choć fakt, że jem spore porcje).
Komentarz
:P
przecież nie samą jaglanką człowiek żyje, nawet jeśli jest to połowa forum jaglanego
-----------
Smaczna, sycąca, łatwa w przyrządzeniu, tania i - co dla mnie najważniejsze - mniej tucząca niż ryż czy ziemniaki. Same zalety, choć nie wiem, czy upierałabym się, gdyby mężowi nie smakowała.
------
Ja tak mam z kaszą gryczaną (którą poza tym bardzo lubię), z jaglanką nie (choć fakt, że jem spore porcje).