Na razie wszystkie badania dobre Więcej nie zrobią bo dziecko w brzuchu Tu nie mam szans na psn a pewnie cc zrobią na zimno, byłe jeszcze trochę poczekali skoro ze mną jest już ok
@zapominajka - a to nie była migrena? W ciąży się dość często zdarza. Nawet osobom, które nigdy wcześniej nie miewały. Mnie jak pierwszy raz dopadło, to byłam przekonana, że mam wylew. Mam nadzieję, że wszystko OK, wypuszczą Cię do domu i szczęśliwie urodzisz w swoim czasie. +
@zapominajka, to może być tzw. "migrena skojarzona", w opisie ma "pierwszy epizod w ciąży". Ja tak miałam, na udarówce wylądowałam po kłopotach z mową. Dwa razy miałam taką "przyjemność", ale drugi epizod bez ciąży. Jak chcesz o coś pytać, dawaj na priv. +
Mój znajomy neurolog też sugeruje migrenę tutaj raczej mówią o udarze cieplnym i odwodnieniu Ja mam ogromny pokój w sercu i szykuje się na powrót do Warszawy i porod Sn
Problem jest taki że mnie nie chcą w św. Zofii nawet na cc, bo nie maja neurologa, a co jak się powtórzy? Nie znam innego wielospecjalistycznego szpitala przyjaznego psn po 2cc.
Moja znajoma zrobiła tak że mimo umowionego terminu cc pojechała do porodu dopiero jak się zaczęły skurcze i urodziła normalnie sn. Nie wiem jak to się miało do jej bezpieczeństwa ale lekarz prowadzący jej ciążę twierdził że poród sn jej w niczym nie zagraża mimo że pierwsze dziecko urodziła przez cc.
Też pomyślałam o czekaniu na rozpoczecie się akcji porodowej i wtedy na izbę przyjęć na żelazną. Choć tu już na własne ryzyko oczywiście, licząc na dobrego lekarza dyżurnego.
Komentarz
Ja mam wrażenie że objawy minęły, ale nie wiem czy i kiedy lekarze mnie wypuszcza, bo przecież trzeba jakoś wrócić do Warszawy
Trzymaj się!!!
+++
Więcej nie zrobią bo dziecko w brzuchu
Tu nie mam szans na psn a pewnie cc zrobią na zimno, byłe jeszcze trochę poczekali skoro ze mną jest już ok
Mam nadzieję, że wszystko OK, wypuszczą Cię do domu i szczęśliwie urodzisz w swoim czasie.
+
Ja tak miałam, na udarówce wylądowałam po kłopotach z mową. Dwa razy miałam taką "przyjemność", ale drugi epizod bez ciąży.
Jak chcesz o coś pytać, dawaj na priv.
+
Ja mam ogromny pokój w sercu i szykuje się na powrót do Warszawy i porod Sn
Jutro wracamy do Warszawy
Proszę o modlitwę o bezpieczną podróż
Nie znam innego wielospecjalistycznego szpitala przyjaznego psn po 2cc.
Choć tu już na własne ryzyko oczywiście, licząc na dobrego lekarza dyżurnego.