Na razie czekam. Mam umówioną położną na pierwszy okres w domu, żeby przyjechać w ostatniej chwili. Dziś jako dobry znak odebrałam ujemny GBS. Wydaje się że mam siłę do terminu czekać, ale potem to nie wiem. Chociaż męczą mnie już pytania szczególnie rodziny.
@zapominajka - a wiadomo, co to było, tamte problemy neurologiczne? Bo jeśli atak migrenowy, to nic dramatycznego, choć czasem przebiega tak, że może wystraszyć. Nie widziałabym konieczności, by przy porodzie był obecny neurolog, ani by było o cc.
@Katarzyna nikt nie postawił do końca diagnozy, bo nie było diagnostyki do końca czyli tomografii z kontrastem mój tutejszy neurolog raczej skłania się ku pomysłowi, że to był zator który się rozpuścił, ale już tego nie potwierdzimy
ja się czuję gotowa rodzić naturalnie, ale nie mam sił walczyć z lekarzami
Hmm ale badałaś te zmian ? W którym tc jesteś? pytam, bo na gocławiu w Centrum Flebologii jest darmowy doppler dla kobiet w ciąży . Być może powierzchownie się nic nie dzieje a w środku jest źle?
MóJ mąż Jak miał zator - miał kilkanaście lat - miał po prostu uwolnioną skrzeplinę, która zatkała światło naczynia w mózgu. To wynikało ze zwiększonej zatorowości, co wynikało z wady serca. Szukam przyczyny u Ciebie aby ustalić o co może chodzić.
Komentarz
Dziś jako dobry znak odebrałam ujemny GBS.
Wydaje się że mam siłę do terminu czekać, ale potem to nie wiem.
Chociaż męczą mnie już pytania szczególnie rodziny.
mój tutejszy neurolog raczej skłania się ku pomysłowi, że to był zator który się rozpuścił, ale już tego nie potwierdzimy
ja się czuję gotowa rodzić naturalnie, ale nie mam sił walczyć z lekarzami
a masz problemy z żylakami w ciąży?
Bierzesz jakieś leki jeśli tak?
I nic nie biore
W którym tc jesteś?
pytam, bo na gocławiu w Centrum Flebologii jest darmowy doppler dla kobiet w ciąży .
Być może powierzchownie się nic nie dzieje a w środku jest źle?
http://www.centrumflebologii.pl/oferta-specjalna
Szukam przyczyny u Ciebie aby ustalić o co może chodzić.
Bez wskazan do lekow
Ja się zastanawiał czy mój dziec nie chce przeczekać upałów, ja przeczekiwalam w mojej mamy.
Czas mam do terminu potem cc.
Nie wiem jedynie jak jest w tym Orłowskim rodzić. Ktoś? Coś?