@zapominajka - Orłowski??? Dlaczego chcesz sobie to zrobić? Bardzo mi się ten szpital nie podoba. Z różnych powodów. Nie mam pojęcia, co Cię tam ciągnie lub pcha, ale może przemyśl jeszcze tę decyzję?
Wczoraj miałam wrażenie, ze mój organizm wie e jakim kierunku zmierzamy a dziś absolutna cisza. Cięcie staram się wynegocjować po 40 tyg, czyli za tydzien, bo oczywiście chcieliby już.
Mam czas rodzić do poniedziałku bo wtedy mam zaplanowane cc. Dziś trochę mnie ciągnie i napina może rusza. Tyle tylko że jak się nie rozpocznie dziś do 22 to moja polozna wyjeżdża na 2 dni po dzieci wakacji. A nie mam nikogo w zamian.
Dziś dzień z pokojem w sercu Nic się nie dzień ale jako że położna wyjechała na dziś to nawet dobrze Może jutro syn mi zrobi prezent na urodziny i się urodzi
Komentarz
a karowa, inflancka?
Orłowski to naprawdę ciężka sprawa
W Orlowskim chcialam rodzic pierwsze dziecko, ale moj gin i jeszcze kilka osob mi skutecznie odradzilo.
Dziś trochę mnie ciągnie i napina może rusza.
Tyle tylko że jak się nie rozpocznie dziś do 22 to moja polozna wyjeżdża na 2 dni po dzieci wakacji. A nie mam nikogo w zamian.
Nic się nie dzień ale jako że położna wyjechała na dziś to nawet dobrze
Może jutro syn mi zrobi prezent na urodziny i się urodzi