ten rehabilitacyjny bardzo mnie śmieszy chociaż to czarny humor rok temu dostałam skierowanie do kardiologa - takie ładne z dopiskiem CITO: w grudniu nie było już zapisów, po 1 stycznia poszłam do przychodni i usłyszałam, że na cito to będzie połowa maja. podziękowałam i powiedziałam, że w maju mam mieć operację ale nie znam jeszcze terminu
No tak, to humor wisielczy, wiadomo. Ja mialam taka sytuacje: zapisalam corke i syna do ortodonty, ot, bagatelka poltorej roku czekania w kolejce. Pech chcial, ze poltorej roku pozniej lezalam na porodowce i termin przepadl. Dzwonie potem i tlumacze pani w rejestracji a kobita mi mowi, ze wypadlismy z kolejki i wywalila nas z systemu. Myslalam, ze sobie z bezsilnosci leb urwe. No ale postanowilam tego nie robic jednak.
To też wszyscy studenci medycyny, weterynarii i analityki medycznej.
Studiowałam dość dawno temu, ale po dziś dzień nie mogę patrzeć na ludzi jedzących rękami (jakieś chipsy czy cukierki) po jeździe komunikacją. A jak przyjeżdżam do weta i będę musiała trzymać zwierzaka w czasie badania ZAWSZE myję wpierw ręce.
Komentarz
RODZICE PRZEZ CAŁE DZIECIŃSTWO NAJMŁODSZEGO
Zaiste. Coś w tym jest...
przednia zabawa
.
- Nasza rocznica ślubu, kochanie!...
- Celowo to zrobiła...
Gdy pod prysznicem myślę o tym co powinnam była powiedzieć.