Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz wziąć udział, należy kliknąć jeden z tych przycisków!

Orgowe pogadanki o wszystkim.

1100101103105106136

Komentarz

• mamababcia powiedział(a):
    Ja jestem po prostu z innej epoki. Choć niechęć do wodymam od zawsze, a moja mama nie umiała się niczym innym napić. 
    Moja mama napic sie potrafi tylko herbata, woda jest dla niej zbedna.
    Podziękowali 1mamababcia
  • I u mnie też niegazowana woda jest na co dzień w użyciu,
    Paskudnie wieje a ja co pół godziny będę musiała biegać do obory ,mamy -10 na termometrze na dworze w zacichu,
  • @ Nowa i jak Twoje stadko przeżyło zimną nockę?
  • @Elżunia rewelacyjnie o 8 poród odbieralam
  • Co na świat przyszło? 
  • Czarna wredna KOZA @Nika76 ;
  • @ola_g na razie to ona mamę będzie doić, mleko to może za dwa lat by dawała 
  • Ale na pewno nie mi ,nie zostanie w stadzie bo jest niewiadomego pochodzenia
  • nowa powiedział(a):
    Czarna wredna KOZA @Nika76 ;
    Taka mala a już wredna?
  • mała a wredna, kładzie mi się przy ścianie a od ściany zimno ciągnie,co ja przeniose to wraca zaraz idę znowu do niej 
  • Kawe sobie pije... Ktos dołączy?
    Podziękowali 1Elżunia
  • Pralka robi swoje..to ja chętnie  ;)
    Podziękowali 1Elżunia
  • Nowa koza niewiadomego pochodzenia?
  • A ja bardzo lubię ciepłą, nawet gorącą wodę  przegotowaną!
  • Szukam motywacji do wykończenia pokoju młodych wypyszek, w zasadzie bawialnio-sypialni...
  • Ja już dawno po kawie, ale w takim doborowym towarzystwie to z chętnością i drugą wypiję:))
    Podziękowali 2wypyszka OlaN.
  • nie warto, wszystko zepsują - tzn. u nas nie warto, wyremontujemy górę, jak sie wyprowadzą!  :#
  • Tak niewiadomego pochodzenia bo 1 matkę mam od października połowy, miała ja w brzuchu jak do mnie trafia, nie wiem jaki kozioł jest ojcem nie wiem , nie wiem czego oczekiwać od niej
    Podziękowali 1wypyszka
  • A ja drugą godzinę w kolejce do lekarza. Wypilabym herbatę, nawet mineralną bym nie pogardzila... 
  • Gdzieś był taki wątek, jak się nie mylę..ktoś coś?
  • @Skatarzyna teraz dzieci, a potem wnuki. Ha ha doświadczam tego na własnej skórze 
    Podziękowali 2wypyszka celinka
  •  :D mam panele na podłodze, wiec latwo wymienić, są skosy wiec to w zasadzie grunt i malować, problem mam ze ścianami, bo jedynie tynk, wiec gładź na początek..i tu moje zadanie nabiera ciężkości :#     
  • To ja z kawą caro się dosiadam. 
    Też walczę z pokojem dzieci kolejny dzień z przerwami na karmienie.
    U nas "tylko" wymiana mebli,ale wszystko trzeba przełożyć,poprzeglądać,ewentualnie ułożyć,odłożyć,wyrzucić,posprzątać.
    Z niemowlakiem u cyca trudne.Ale jakieś postępy robię,powoli,do skutku,w końcu to ogarnę :)
    Podziękowali 3wypyszka MAFJa mamababcia
  • edytowano stycznia 2017
    A ja mam wrażenie że materiały papieropodobne będą służyć za powierzchnię do jeszcze częstszych popisów kreatywnosci  :D a zamalować fragment będzie mi w przyszłości łatwiej. Jedynie to pylenie mnie mierzi.
    Edit. literówki  :/ mój słownik pisze po swojemu 
    Podziękowali 1Nika76
  • edytowano stycznia 2017
    My mieszkamy w nowym mieszkaniu nieco ponad dwa lata...Zanim zrobilismy poprawki po przeprowadzcce, typu zalatanie dziur i podmalowanie zabrudzen okazalo sie, ze juz nie ma sensu :tired_face:
    Sciany juz brudne i powgniatane (w tym miejscu podziekowania dla znajomych, ktorzy najmlodszemu kupili plastikowy mlotek)
    Mebli jeszcze wszystkich nie mamy, a sypialnia nadal po dwóch latach jest graciarnia...Lozeczko mlodego jest zasypane po brzegi, ale przynamniej nie ma juz haldy gratow na podlodze :lol:
    Moze to kiedys ogarniemy :wink: 
    Podziękowali 1Nika76
  • Gdybym jeszcze raz robiła pokoje dziecięce, to zamiast tego, co mamy (kartongipsowe płyty w dziury) dałabym tynk zewnętrzny! 
  • Starsze dzieciaki ścianą odpuszczają, ale te najmłodsze odkrywają nowe pola do popisu  :) my taż rozważaliśmy lekkie ścianki, ale argument o ich dziurawieniu przekonał nas do suporeksu i tynku. Wciąż jednak nie wykończona ta góra, bo tynki wymagają obróbki gładzią, w zasadzie klatka schodowa i ten pokój bawialno-sypialny 
  • Tylko woda 
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.