+++ . Przez modlitwę w Twojej intencji wierze , że Bóg także obejmuje moją mamę w czasie chemii i radioterapii . Dziękuje za bycie częścią tej grupy modlitewnej . Trwaj
@Olesia pamiętam tą dziesiątką Różańca św. za Ciebie. Zwłaszcza w te dni, kiedy jeżdżę do pracy, po drodze w tramwaju. Ale myślę często... I wspieram myślą serdeczną. +
@stephanos U mnie ogólnie nieźle, ale miewam gorsze, trudniejsze dni, szczególnie psychicznie. I jest to związane z całokształem, nie tylko z chorobą. Dziękuję za pamięć!
Zabrałam Was wszystkich i polecałam dzisiaj na Mszy Świętej na kowiwencji. Teraz jestem w domu, żeby pożegnać Męża, ale jutro jeszcze wracam. Proszę Was o westchnienie i za nas, za tę konwiwencję, i o bezpieczną podróż dla Męża.
@Agnicha @MAFJa Pelplin dobry. Konwiwencja bardzo budująca. Drugi raz rok po roku zostałam wylosowana pierwsza do kwestionariusza. Gadałam pół godziny. No i mogłam stamtąd wrócić w międzyczasie, by Męża pożegnać.
my za tydzien retraditio.. na oplotkach torunia ale i tak nie wiem czy ze mna w skladzie.. pytalam o jastrzebia bo tam znajomi.katechisci pojechali ze starszej wsp.. sasiadka co mi duzo pomaga teraz.. fajnie ze Podobalo sie..
Komentarz
Trwaj
Około środy wyniki TK, oby nic nie znaleziono.
I wspieram myślą serdeczną.
+
Ja również o Tobie pamiętam.
U mnie ogólnie nieźle, ale miewam gorsze, trudniejsze dni, szczególnie psychicznie. I jest to związane z całokształem, nie tylko z chorobą.
Dziękuję za pamięć!
Teraz jestem w domu, żeby pożegnać Męża, ale jutro jeszcze wracam.
Proszę Was o westchnienie i za nas, za tę konwiwencję, i o bezpieczną podróż dla Męża.
Nie. Z różnych względów bliżej domu.
@MAFJa
Pelplin dobry.
Konwiwencja bardzo budująca.
Drugi raz rok po roku zostałam wylosowana pierwsza do kwestionariusza.
Gadałam pół godziny.
No i mogłam stamtąd wrócić
w międzyczasie, by Męża pożegnać.
Wzajemnie JUT!
Za pamięć!