Piękne obie,piękne! :-) Okruszek malutki,wzruszające są to zdjęcia noworodków,jeszcze chwilkę temu były gdzie indziej,a już ten ciężar w ramionach jest taki bezcenny,i taki swojski...Brzuch staje się dziwnie pusty,i trzeba mocno przytulać do siebie dzieciątko,bo jest się nadal z nim jednoscią. Silesia,powtórzę się,ale jesteście naprawdę piękne,i Ty,młoda Mamusiu naprawdę promieniejesz :x
Spokojnie, nie wyrwałam się ze szkoły Pełnoletnia i to jeszcze półtora roku po ślubie jakby kto pytał :P Przynajmniej wysoka ze mnie babka to mnie straż miejska nie pyta na mieście czemu w szkole nie jestem (w mieście mojego męża tak łapią).
@Agnicha Ssie ładnie pod warunkiem że jest rozbudzona. Trzeba cały czas ją rozbudzać i poganiać do ruszania buźką. Myślę że jesteśmy na całkiem dobrej drodze.
Sliczna Martynka, moj Misiek 2700 wazyl, to przy corkach wazacych po ok 3700 to kurczaczek byl malutki. A Silesia taka dziewczyneczka mlodziutka. I porodu po Tobie nie widac. Usciski dla Was dzielna rodzinko!!!
Silesia, Martynka jest absolutnie cudna!!! Kolejny raz patrzę na to zdjęcie i nie mogę się napatrzeć. A ty nie wyglądasz na dopier-co-rodzącą Gratuluję raz jeszcze!!!
Komentarz
@Agnicha, wiem przecież, tak sobie dla sportu jątrzę. ;-)
Gratulacje Silesia. Promieniejesz.
Okruszek malutki,wzruszające są to zdjęcia noworodków,jeszcze chwilkę temu były gdzie indziej,a już ten ciężar w ramionach jest taki bezcenny,i taki swojski...Brzuch staje się dziwnie pusty,i trzeba mocno przytulać do siebie dzieciątko,bo jest się nadal z nim jednoscią.
Silesia,powtórzę się,ale jesteście naprawdę piękne,i Ty,młoda Mamusiu naprawdę promieniejesz :x
Siostrzyczki
=D>
Opis piękny i się wzruszylam, czuć jak silna jestes Kobieta - po Mamie!
piękne jesteście
Sliczna Mama i Sliczna Corcia
Zdjecie takie, ze w ramkę i na komodę!
A mama jaka piękna! I nie wygląda jak po porodzie
>:D<
Niech Wam Bóg błogosławi, dzielne Kobietki 8-> (i Tatusiowi też
Karmią Cię tam dobrze? Czy potrzebujesz jakiegoś dokarmienia?
Pełnoletnia i to jeszcze półtora roku po ślubie jakby kto pytał :P
Przynajmniej wysoka ze mnie babka to mnie straż miejska nie pyta na mieście czemu w szkole nie jestem (w mieście mojego męża tak łapią).
Malutka ma niecałe 3kg i długa na 48cm.
Ssie ładnie pod warunkiem że jest rozbudzona. Trzeba cały czas ją rozbudzać i poganiać do ruszania buźką. Myślę że jesteśmy na całkiem dobrej drodze.
Gratuluję !!!
A Silesia taka dziewczyneczka mlodziutka. I porodu po Tobie nie widac.
Usciski dla Was dzielna rodzinko!!!
Kolejny raz patrzę na to zdjęcie i nie mogę się napatrzeć.
A ty nie wyglądasz na dopier-co-rodzącą
Gratuluję raz jeszcze!!!