Ale wiecie, że Bonito i Aros to ta sama firma? Zobaczcie sobie adres spółki.
Wiemy. Zasadniczo Bonito to księgarnia a Aros outlet jednego właściciela. Ale w zasadzie bez drastycznych różnic. Aros nigdy nie miał zniżki na KDR więc z grubsza na to samo wychodziło. Teraz jest ciut taniej.
taki eksperyment jedni wolą supertanio inni tanio ale z rabatem może wybrali taki wariant bo jak jest 50 ksiegarni na rynku to klient łatwiej trafi do 2 niż do 1.
Proponuję do.negocjacji Ogród Botaniczny UW w alejach Ujazdowskich. Nie są w programie. Bilet standard 12, ulgowy 6. Uwielbiam to miejsce .niedługo festiwal róż.
U nas śmiecie podrożały o 260% ale o zniżce na KDR to raczej pomarzyć można :(jaki jest mechanizm dogadywania się w kwestii zniżek, są jacyś regionalni "pośrednicy" czy jak ich nazwać którzy to negocjują?
Jak uczy się czy studiuje to bodajże do 25 czy 26 rż. Dostaje do przewidywanego terminu ukończenia szkoły/studiów, potem można znów przedłużyć jeśli kontynuuje naukę. Termin zakończenia chyba tylko się samemu deklaruje, bez zaświadczeń ze szkoły/uczelni.
Ktoś pisał, że pełnoletnie dziecko może przedłużać samo. Ja pytałam u nas w urzędzie i powiedzieli, że skoro dotąd ja składałam, to teraz też ja powinnam. I tak zrobiłam. Ale prawdopodobnie może i sam zainteresowany. W sumie nie wiem jakim prawem nie chcieli ode mnie upoważnienia od pelnoletniej osoby na bądź co bądź wydanie jej dokumentu.
@ula warto jeśli jeździ PKP w towarzystwie kogoś z rodziny - dodatkowa zniżka i przy wyrabianiu paszportu z KDR student płaci tylko 35 zl na 10 lat. Poza tym pewnie niewiele. Studenci czesto na legitymację mają lepsze zniżki niż KDR.
Ostatnio z ciekawości byłem w salonie opla, pytam o rodzaje zniżek i przy okazji padlo pytanie z mojej strony o KDR. Miły Pan mówi ze nie ma, ale to wsunie nasza wina (nas wielodzietnych) bo wiele grup zawodowych sobie wywalczyło rabaty na poziomie 10%, zasugerował aby się wybrac do centrali i na pewno da się dogadac
Przy tej okazji mam pytanie, czy jakaś marka oferuje zniżki na zakup nowego samochodu na KDR, a jak nie to może można by cos w tej kwestii wywalczyć u popularnych dostawców typu peugeot, opel, citroen vw itd
Komentarz
może wybrali taki wariant bo jak jest 50 ksiegarni na rynku to klient łatwiej trafi do 2 niż do 1.
Czasami jeszcze w czytam.pl wychodzi taniej, zalezy od tytulu.
Ale i tak jestem coraz wiekszym fanem biblioteki...
Uwielbiam to miejsce .niedługo festiwal róż.
http://www.stomatologiakrzemien.pl/
Mówili z uśmiechem, że się zastanawią.
Ostatnio dali mi zniżkę na dziecko, jak miał 4 zęby na raz leczone, zamiast 130/1 zapłaciłam po stówce.
Ale potem już znowu wróciła stawka 130.
Może jakby ktoś z "góry" do nich się odezwał, to by się dali zachęcić.
Byli zainteresowani? Bo się zastanawiam, czy w ogóle warto ich jeszcze pytać.
6 procent zniżki
Bo ja moim nie przedłużałam, a moze warto.
Paulina Wincencik. + 48 795 207 825, www.americanbookstore.pl
@Sylwunia ? @Lila ?
informacja dla tych co chcieliby mieć 99% bonifikaty przy wykupie użytkowania wieczystego. Ja wniosek złożyłam- u mnie w gminie standardowo jest 60%.
Przy tej okazji mam pytanie, czy jakaś marka oferuje zniżki na zakup nowego samochodu na KDR, a jak nie to może można by cos w tej kwestii wywalczyć u popularnych dostawców typu peugeot, opel, citroen vw itd
i Pani sama mi dała zniżkę taka konkretna rzędu 20% w barze mlecznym pod barbakanem choć nie widziałam naklejki