my mamy lidla najblizej. tez niestety ryneczek lidla najblizszym zrodlem warzyw i owocow. wlasnie chlopaki zupe z dyni pizmowej jedli. mam nadzieje ze nie potruli sie. wiec ja sie ciesze. nie wiem ile tam tej znizki..
Ale dowód sprawdzają chyba wszędzie, gdzie chcesz użyć KDR? Albo ja tak podejrzanie wyglądam, że ode mnie zawsze chcą - i w Leroy i Carrefourze i nawet na basenie
W carrefourze nigdy dowodu nie wymagali. Szczerze mowiac, to mi sie to nie podoba, ograniczam pokazywanie dowodu. Ale jeszcze w moim lidlu nie bylam, zobaczymy jak bedzie.
Butow nie, ale skarpetki, rajtuzy, koszulki i nawet podworkowe softshelle w lidlu maja bardzo przyzwoite. A buty ponoc funkcyjne dobre, w sensie do biegania. Nawet takie profesjonalne biegaczki chwalily.
Wczoraj kupowałam kilka rzeczy w Martes sport. Rabat 10% od przecenionych nawet produktów. Super. Nikt nie wymagał karty. Zresztą jak długo z niej korzystam, dopiero pani w Lidlu zadała dowodu.
W Lidlu rabat jest jedynie na warzywa, bakalie, mąki nie będące w promocji. Czyli jak jest promocja 30 groszy na marchewkę, to już nie ma 10 %. A ceny znacznie wyższe niż w innych sklepach. Ogólnie jestem niesmaczona i podtrzymuję swoją opinię o sklepie. Ale wielkie halo, że jest rabat. Do obsługi nie mam zarzutów nigdy, za to ogólna polityka tego sklepu jest mocno kontrowersyjna.
Komentarz
Nie wiem czy są ale Lody naturalne Kroczek byłyby super.
Szukałam kontaktu ale nie mogę znaleźć telefonu.
Sieciówka, popularna, może jakościowo nie zawsze ok, ale niektóre produkty w cenach ok.
Z domu , z komp pośle więcej info chyba że @Lila czy @Taja czy @jan_u będą wcześniej
Siedzę w pociągu
TatrySki Sp. z o.o.
ul. Środkowa 181 B
34-405, Białka Tatrzańska
małopolskie
Nie rozmawiałam, ale na Podhalu sporo rodzin wielodzietnych, może by się zgodzili?to są firmy internetowe? nie znam
poszukam oczywiście, ale może podpowiesz
Albo ja tak podejrzanie wyglądam, że ode mnie zawsze chcą - i w Leroy i Carrefourze i nawet na basenie
W Lidlu rabat jest jedynie na warzywa, bakalie, mąki nie będące w promocji. Czyli jak jest promocja 30 groszy na marchewkę, to już nie ma 10 %. A ceny znacznie wyższe niż w innych sklepach. Ogólnie jestem niesmaczona i podtrzymuję swoją opinię o sklepie. Ale wielkie halo, że jest rabat. Do obsługi nie mam zarzutów nigdy, za to ogólna polityka tego sklepu jest mocno kontrowersyjna.
Koszyk miałam pełen.
Ostatni raz.