Jeśli któryś z rodziców ma ubezpieczenie na życie w Aviva, to wszystkie dzieci mają gratis ubezpieczenie NNW. Plus ogromny, że nie trzeba wykupywać szkolnego NNW.
@bea a nie sostalas wydrukowanego bonu w carrefour ? Bo oni nie daja znizki na biezace zakupy ale bon na kolejne... przynajmniej tak w moim pobliskim carrefour jest
Teraz mniejsze Carrefoury też dają zniżki. Tylko musi być wydane pełne 50 zł lub wielokrotność (chyba do 500 zł, ale nigdy tyle nie wydalam. Wtedy bon na 50zl się drukuje). Może kasjerka nie zeskanowala karty pistoletem, wtedy się nie drukuje bon...
Szczęść Boże! Podaję informację wg posta założycielskiego z tego wątku: województwo: warmińsko-mazurskie miejscowość: Kabikiejmy Dolne 24 (Olsztyn-Dobre Miasto) nazwa placówki / firmy / sklepu / usługodawcy / itp. Pasieka Wilka - pasiekawilka.pl jakiś kontakt: wszystko na www + informacja czy już rozmawialiście tam, czy tylko podajecie kontakt: to ja, rozmawiałem ze sobą dajemy 20% zniżki na miody posiadaczom KDR, prosimy o dopisanie do listy firm KDR.
pasiekawilka.pl to rodzinna (wielodzietna pasieka z Warmii i organiczne produkty pszczele z drewnianych uli (żadnych styropianów) chcemy przystąpić do programu KDR, bo sami wiemy ile zjadamy miodu i ile musiałby kosztować, gdyby nie własna pasieka
Możliwa wysyłka - koszt ok. 15 zł. Bywamy w Warszawie. Może ktoś chciałby pomóc nam i komuś tworząc punkt odbioru dla rodzin? Albo przynajmniej zebrać zamówienia od znajomych itd.?
Fajna stronka! Fajne opisy! Zwłaszcza tenmi się podoba
Miód leśny
Nie wywołuj wilka z lasu, kiedy właśnie przewozi swą pasiekę na przesieki w kobiercach leśnych malin i jarzębin oraz polan kwitnących białą koniczyną. Po trzech –czterech tygodniach zbiera miód leśny. Ciemniejszy niż majowy, od nektaru malin więcej kwaskowaty (uwaga, myli się ten, kto myśli, iż miód malinowy smakuje lub pachnie intensywnie malinami!). Mniam.
Popatrzylam na ceny w sklepie. Niemniej ilosc kg miodu niewiele mi mówi. Powiedz ile wazy sloik miodu o poj 0.9l? Wtedy Ci powiem czy twoje ceny sa atrakcyjne dla "naszego" srodowiska.
Szczęść Boże! Podaję informację wg posta założycielskiego z tego wątku: województwo: warmińsko-mazurskie miejscowość: Kabikiejmy Dolne 24 (Olsztyn-Dobre Miasto) nazwa placówki / firmy / sklepu / usługodawcy / itp. Pasieka Wilka - pasiekawilka.pl jakiś kontakt: wszystko na www + informacja czy już rozmawialiście tam, czy tylko podajecie kontakt: to ja, rozmawiałem ze sobą dajemy 20% zniżki na miody posiadaczom KDR, prosimy o dopisanie do listy firm KDR.
pasiekawilka.pl to rodzinna (wielodzietna pasieka z Warmii i organiczne produkty pszczele z drewnianych uli (żadnych styropianów) chcemy przystąpić do programu KDR, bo sami wiemy ile zjadamy miodu i ile musiałby kosztować, gdyby nie własna pasieka
Fajna stronka! Fajne opisy! Zwłaszcza tenmi się podoba
Miód leśny
Nie wywołuj wilka z lasu, kiedy właśnie przewozi swą pasiekę na przesieki w kobiercach leśnych malin i jarzębin oraz polan kwitnących białą koniczyną. Po trzech –czterech tygodniach zbiera miód leśny. Ciemniejszy niż majowy, od nektaru malin więcej kwaskowaty (uwaga, myli się ten, kto myśli, iż miód malinowy smakuje lub pachnie intensywnie malinami!). Mniam.
Popatrzylam na ceny w sklepie. Niemniej ilosc kg miodu niewiele mi mówi. Powiedz ile wazy sloik miodu o poj 0.9l? Wtedy Ci powiem czy twoje ceny sa atrakcyjne dla "naszego" srodowiska.
Dziękuję za pochwały słoik miodu poj. 0,9l waży ok. 1,25 kg, ja obecnie mam w słoikach 0,72.
sklep rybny w Międzyrzecu Podlaskim ul. Jatkowa daje 10 procent rabatu choć nie ma podpisanej umowy z tą ogólnopolską kartą , ma umowę z miejską kartą ,może można jakoś reklamować ten sklep
właśnie dotarła przesyłka od @wilk - super zapakowana, szybko miód przedni. Co najważniejsze - udało się zachować ciągłość - w niedzielę skończył się ostatni słoik a już jest zapas ;-) POLECAMY
Przychodnia Weterynaryjna lek. wet Tomasz Brudnicki 89-676-56-56 http://vet-mragowo.pl/ Mrągowo, warmińsko-mazurskie Już jakiś czas temu rozmawiałam z jego żoną Marleną (ona też jest weterynarzem, razem prowadzą gabinet), chciała dowiedzieć się więcej na temat KDR.
Komentarz
dzięki, wygląda na to że się na to tez załapuję
Może kasjerka nie zeskanowala karty pistoletem, wtedy się nie drukuje bon...
Podaję informację wg posta założycielskiego z tego wątku:
województwo: warmińsko-mazurskie
miejscowość: Kabikiejmy Dolne 24 (Olsztyn-Dobre Miasto)
nazwa placówki / firmy / sklepu / usługodawcy / itp. Pasieka Wilka - pasiekawilka.pl
jakiś kontakt: wszystko na www
+ informacja czy już rozmawialiście tam, czy tylko podajecie kontakt: to ja, rozmawiałem ze sobą
dajemy 20% zniżki na miody posiadaczom KDR, prosimy o dopisanie do listy firm KDR.
Możliwa wysyłka - koszt ok. 15 zł.
Bywamy w Warszawie. Może ktoś chciałby pomóc nam i komuś tworząc punkt odbioru dla rodzin? Albo przynajmniej zebrać zamówienia od znajomych itd.?
pozdrawiamy!!!
Fajne opisy!
Zwłaszcza tenmi się podoba
Miód leśny
Popatrzylam na ceny w sklepie. Niemniej ilosc kg miodu niewiele mi mówi. Powiedz ile wazy sloik miodu o poj 0.9l? Wtedy Ci powiem czy twoje ceny sa atrakcyjne dla "naszego" srodowiska.@Lila
Zadzwonię jutro
Bardzo miły pan właściciel
Próbowałam ale nie mogłam zdobyć nru do pana.
dzięki @wilk
te Toruńskie
miód przedni. Co najważniejsze - udało się zachować ciągłość - w niedzielę skończył się ostatni słoik a już jest zapas ;-)
POLECAMY
Niesety nie miałam mozliwosci. Rekolekcje zamkniete to były. A potem od razu ze znajomymi autem do Warszawy się zabrałam.
Ale nic straconego. Prawie co roku na wakacje tam jeździmy.
89-676-56-56
http://vet-mragowo.pl/
Mrągowo, warmińsko-mazurskie
Już jakiś czas temu rozmawiałam z jego żoną Marleną (ona też jest weterynarzem, razem prowadzą gabinet), chciała dowiedzieć się więcej na temat KDR.