@kitek polecam Ci sklep freeshion jeśli lubisz taki styl. Sukienki które wypróbowałam i polecam to: Ida i Gerda. A nie polecam wszystkich sukienek z wiskozy z surowym wykończeniem. Materiał nie roluje się w wałeczek ukrywając cięty brzeg. Ida też ma surowe wykończenie ale po pierwszym praniu brzeg ładnie się podwija. Mam ją od 2 lat w czterech kolorach, noszę na okrągło lato/zima, na sportowo i do obcasów i sprawuje się bardzo dobrze.
@ola_g noszę 42-44 a Idę mam w rozmiarze L. W biuście i biodrach mam 110, wzrost 163. Sukienka przed praniem jest obszerna i sięga mi do kolan. Po praniu i wysuszeniu w suszarce trochę się kurczy i skraca. Wtedy przód odsłania kolano a tył jest równo do zgięcia kolana.
No to mam dwie sukienki Dla mnie fajne i akurat...choc sie nie mierzylam Obydwie zostawiam Wszyscy trzej synowie orzekli, ze super Kurde_nawet od naszego introwertyka komplement uslyszalam osnosnie figury matki;) milo :-)
Oczywiscie szara dluga wygrywa!
Synowie cykneli mi zdjecia na szybko dla Was Tylko kurde Glowie sie jak je z komorki wstawic ....
@Daga a mogłabyś napisać w wolnej chwili jaki masz rozmiar tej szarej (podejrzewam, że najmniejszy ) i jej wymiary w ramionach? Moja siostra dokładnie czegoś takiego szukała i chociaż jest bardzo szczupła (jakieś 34/36 i drobna) to ramiona ma mega szerokie i pulchniutkie i czasem np koszulka wisi, a w ramionach ledwo się mieści... chodzi mi o obwód ramienia/szerokość Dzięki
A właśnie weszłam powiedzieć ze jestem miło zaskoczona hm w tym roku- fajne kolekcje, dużo wiskozy. Kupiłam dziś spodenki i koszulkę bez poliestru
i spódnice stamtąd lubię!
W jednym z komentarzy pod postem piszą, że 10% zysku przeznaczają na wspieranie jednej z organizacji lgbtqwerty. Tak tylko pisze, bo wszystkiego się ominąć nie da, ale sporo można.
Komentarz
https://www.cudmoda.pl/produkt/cm3308-trapezowa-sukienka-z-kieszenia-zielona
Moim zdaniem trzeba mieć szczuplutkie ręce do takiej długości rękawa, żeby nie wystawały z niego " pelikany".
Na etapie ogladania
W weekend sobie usiade pozamawiac
Przed nami osiemnastka Janka i wesele
Choc imprezowa to chyba tylko ta robinhoodowa jest;)
W biuście i biodrach mam 110, wzrost 163. Sukienka przed praniem jest obszerna i sięga mi do kolan. Po praniu i wysuszeniu w suszarce trochę się kurczy i skraca. Wtedy przód odsłania kolano a tył jest równo do zgięcia kolana.
Kilka fajnych ciuchów znalazłam w Greenpoint. Skład niezły i ceny ok.
Mają teraz darmową dostawę
Polecam!
Zamówiłam sobie dwie z Cudmoda
Jedną tą długą szarą
a drugą z outletu - granatową ołówkową
Dam znać czy jestem zadowolona
Dla mnie fajne i akurat...choc sie nie mierzylam
Obydwie zostawiam
Wszyscy trzej synowie orzekli, ze super
Kurde_nawet od naszego introwertyka komplement uslyszalam osnosnie figury matki;) milo :-)
Oczywiscie szara dluga wygrywa!
Synowie cykneli mi zdjecia na szybko dla Was
Tylko kurde
Glowie sie jak je z komorki wstawic ....
Wiec musicie na slowo uwierzyc, ze sa ok :-)
Dzięki
Oczywiście dluga do kostek
@stephanos
Ona w ramionach spokojnie sie rozciagnie
Nie mam miarki pod reka
Jednak w pasie gumka jest waska
Ja zamowilam M
w pasie mam jakies 68
A jest w sam raz
Proooooszę..
https://www.facebook.com/1416684475315123/posts/2301700840146811/
Jakby kto jeszcze nie wiedział
i spódnice stamtąd lubię!
@palusia na razie pochłonęło mnie przygotowanie jutrzejszej imprezy osiemnastkowej najstarszego i sprzątanie
Ale jak cyknę- wrzucę:)