Waranek handmadowy dla miłośników: serwetka biała bawełniana z haftem (troszkę richelieu) do koszyka z chlebem. Nawet dwie. Jedna wymaga odplamienia, bo ktoś w niej trzymał chlebek tłusty jakiś.
Uwaga, waran zabytkowy, przedwojenny. Z prawem pierwokupu dla @Bambidu, ale zrozumiem, jak nie będzie chciała, :bo rzecz specyficzna bardzo. Oto waran:
Bardzo misterna koronka igłą robiona. Marnuje się u mnie zupełnie nieprzyzwoicie.
Waranek choreograficzny: Zestaw dla dziewczęcia lat ok. 12 uprawiającego taniec: 2 pary różowych getrów (nie gaci, tylko takich skarpet bez stóp), biała koszulka na ramiączkach baletowa, body czarne i czarna spódniczka z cieniutkiej żorżetki.
Serwetka do chleba wymagająca odplamienia nadal jest na wydaniu. Ja wiem, że powinnam ją najpierw odplamić, bo to niekulturalnie tak z plamami proponować, ale może ktoś umie sam odplamić? Może nawet lepiej niż ja...
Komentarz
Bardzo misterna koronka igłą robiona. Marnuje się u mnie zupełnie nieprzyzwoicie.
Gruby filc. Średnica ok. 40 cm
E. teraz mogę spokojnie edytowac
poprosze ładnie
tę czerwoną filcową poproszę
Zestaw dla dziewczęcia lat ok. 12 uprawiającego taniec: 2 pary różowych getrów (nie gaci, tylko takich skarpet bez stóp), biała koszulka na ramiączkach baletowa, body czarne i czarna spódniczka z cieniutkiej żorżetki.