To jeszcze kupka odzieży po chłopaku wzrostu ok. 150-165. Wszystkiego po trochu: spodnie (w tym jedne dżinsy na kolanach przetarte, ale niektórzy lubią), dresy, koszulki, bluzy, polar przez głowę, spodenki sportowe. Najchętniej bez wdawania się w szczegóły wyślę komuś hurtem. Nie jest tego przytłaczająco dużo - ot, taki kartonik.
Dużych jest mniejszość. Białe z napisem czarnym na długość całego ręcznika. Napis nie jest niecenzuralny. Jeden biały nieduży jeszcze jest. Jak to nie przeszkadza, to mogą być dla @Cart&Pud @nowa - jakiej wielkości ten ręcznik? Małych ręczników jeszcze kilka jest do wzięcia. Chce ktoś?
@Odrobinka - małe to takie do rąk, czy nóg. Nie da się w nie owinąć całego człowieka. Jak potrzebujesz koniecznie dokładne wymiary, to zmierzę w wolnej chwili.
To jeszcze: Torebka-nerka. Oryginalna z lat '80 lub '90. Stan idealny. Się przechowała gdzieś schowana i chyba nigdy używana nie była. Kolory: czarny z zielonym i do tego fioletowe suwaki. Żywcem, jak z mojej szkoły podstawowej...
Komentarz
moja jest ostatnio bluzowo- bluzowa
Białe z napisem czarnym na długość całego ręcznika. Napis nie jest niecenzuralny. Jeden biały nieduży jeszcze jest. Jak to nie przeszkadza, to mogą być dla @Cart&Pud
@nowa - jakiej wielkości ten ręcznik?
Małych ręczników jeszcze kilka jest do wzięcia. Chce ktoś?
I ten biały-biały tez poproszę.
Dzieki!
Torba fotograficzna hama TrackPack, o taka:https://i.ebayimg.com/thumbs/images/g/1lwAAOSwKBVZspyw/s-l225.jpg
Torebka-nerka. Oryginalna z lat '80 lub '90. Stan idealny. Się przechowała gdzieś schowana i chyba nigdy używana nie była. Kolory: czarny z zielonym i do tego fioletowe suwaki. Żywcem, jak z mojej szkoły podstawowej...