Zwlokłam się i popatrzyłam na te figurówki. Są: - białe 24 (38) - czarne 24 (38) - czarne 23,5 (37) - czarne 22 (34) @groszek i @mamaa - doprecyzujcie się, co komu.
E, tam! Na podwórkowego hokeja na wiejskim lodowisku były idealne! Gustaw w zeszłą zimę grał w nich przez 2 miesiące. Ja wiem, że one dla profesjonalisty się nie nadadzą pewnie, ale piszę, że hokejowe, bo to nie są figurówki.
Miałam migrenę, zjazd na studiach i nawał pracy zarobkowej, więc wymiękłam i nie podałam specyfikacji łyżew... A poza tym chyba przez tą migrenę nie rozumiem opisu. Te rozmiary 22-25 to są w numerach butów, czy w cm? Bo ja z chęcią wzięłabym jakieś młodszochłopięce, takie 24-25, oraz figurówki dla nastolatek 39 i 41... @Katarzyna - czy coś jeszcze w tym stylu jest, czy z braku mojej interwencji poszło?
@mamaa - się doszukałam, że Ty zaklepałaś sobie czarne figurówki roz. 24 (to jest 38). To je chcesz, czy nie? Bo z tego opisu, co powyżej, to wychodzi, że taki rozmiar to Ci nie będzie pasował. Daj znać, czy je bierzesz, czy szukać na nie innego chętnego.
No, to waran za wczoraj: - figurówki damskie białe z błękitnym, but plastikowy z zapięciami takimi, jak w butach narciarskich roz. 38 I jeszcze waran na dziś: - hokejówki czarne roz. 37, 2 pary, jedne skórzane sznurowane, drugie plastikowe nowoczesne. Tymczasem, to koniec łyżew.
@kika0 - cudownie! Wreszcie będzie coś do kompletu do Twojej blachy, co czeka już o nie wiem kiedy To jeszcze tylko @mamaa daj mi znać, jak z tymi figurówkami rozmiar 24 cm (38) - jak ich nie chcesz, to pójdą do @Monica. Btw, łyżwy rozmiar 24 (nie cm, tylko wg rozmiarówki francuskiej, czy jak tam ona się nazywa), to by były na dwulatka. Ja sobie nie bardzo wyobrażam dwulatka na łyżwach. Nasz Ed, co ma 3,5 radzi sobie kiepsko, choć determinację ma ogromną.
@kika0 - cudownie! Wreszcie będzie coś do kompletu do Twojej blachy, co czeka już o nie wiem kiedy To jeszcze tylko @mamaa daj mi znać, jak z tymi figurówkami rozmiar 24 cm (38) - jak ich nie chcesz, to pójdą do @Monica. Btw, łyżwy rozmiar 24 (nie cm, tylko wg rozmiarówki francuskiej, czy jak tam ona się nazywa), to by były na dwulatka. Ja sobie nie bardzo wyobrażam dwulatka na łyżwach. Nasz Ed, co ma 3,5 radzi sobie kiepsko, choć determinację ma ogromną.
nie dyskryminuj mojej najstarszej Ona 4,5 i w 24 jeszcze na początku zimy pewnie bym ja wcisnęła, na cienką skarpetę. I Antka 3l też, jego może i na grubszą nawet
Sorry Ede wyrasta z 28, a nie wydaje mi się szczególnie wielki, jak na 3 i pół.
Mężowi mojemu nie mów, on ma kompleks małych dzieci haha Zosia wzrostowo na 3pc, Antek bodajże poniżej 25. Teraz ta dwójka starszaków jakoś chyba naraz rozmiar 25, z różnych firm buciki, więc raczej idealnie równych szpytek nie mają jeszcze. Młodszak (1,5r), 23 nosi, z lekkim zapasem. Mąż nosi 43, ja 38, więc "kajakarzami" to nie jesteśmy.
Na lodowisku byli ostatnio, buciki były dla nich, ale radzić to sobie nie radzili...
Komentarz
- białe 24 (38)
- czarne 24 (38)
- czarne 23,5 (37)
- czarne 22 (34)
@groszek i @mamaa - doprecyzujcie się, co komu.
e. ale nie potrzebuję, u nas nie ma gdzie jeździć
tak z radości polowania tylko
- figurówki damskie białe z błękitnym, but plastikowy z zapięciami takimi, jak w butach narciarskich roz. 38
I jeszcze waran na dziś:
- hokejówki czarne roz. 37, 2 pary, jedne skórzane sznurowane, drugie plastikowe nowoczesne.
Tymczasem, to koniec łyżew.
- hokejówki czarne sznurowane roz. 37
Prawdopodobnie też figurówki czarne skórzane roz. 24 (38)
To jeszcze tylko @mamaa daj mi znać, jak z tymi figurówkami rozmiar 24 cm (38) - jak ich nie chcesz, to pójdą do @Monica. Btw, łyżwy rozmiar 24 (nie cm, tylko wg rozmiarówki francuskiej, czy jak tam ona się nazywa), to by były na dwulatka. Ja sobie nie bardzo wyobrażam dwulatka na łyżwach. Nasz Ed, co ma 3,5 radzi sobie kiepsko, choć determinację ma ogromną.
nie dyskryminuj mojej najstarszej Ona 4,5 i w 24 jeszcze na początku zimy pewnie bym ja wcisnęła, na cienką skarpetę. I Antka 3l też, jego może i na grubszą nawet
Może to taka dekoracja tylko była? Kierowcy autobusów czy TIRów sobie takie różne cuda wieszają czasem przed nosem, żeby im drogę zasłaniały.
Teraz ta dwójka starszaków jakoś chyba naraz rozmiar 25, z różnych firm buciki, więc raczej idealnie równych szpytek nie mają jeszcze. Młodszak (1,5r), 23 nosi, z lekkim zapasem.
Mąż nosi 43, ja 38, więc "kajakarzami" to nie jesteśmy.
Na lodowisku byli ostatnio, buciki były dla nich, ale radzić to sobie nie radzili...