Malgorzata32- tak. Dopiero co dowiedziałam sie właśnie, że Katia coś rozsyłała. Tak ta sama osoba. @Aneczka08 - chciałabym wiedzieć coś więcej, ale nie wiem i narazie nie chce dopytywać bo mąż odpowiada na wiele telefonów a też musi się jakoś trzymać. Dziś sam do mnie 2 razy dzwonił ale dopiero dzisiaj, więc sama nic nie wiedziałam do tej pory. Jutro przejmuje ją szpital Wolski i tam będzie decyzja o której kolejna operacja. Jak tylko będę wiedziała cokolwiek oczywiście dam znać. Mąż ma do mnie pisać jak się coś dowie. Teraz leży na ojomie,ale nie wiem w jakim stanie jest w tym momencie.
Moja siostra cioteczna 16 lat temu była w takim stanie po porodzie. Szansa na przeżycie jak lekarze mówili była 1 na 1000000. Bardzo się modliliśmy. Przeżyła i jest w pełni zdrowa.
Komentarz
@Aneczka08 - chciałabym wiedzieć coś więcej, ale nie wiem i narazie nie chce dopytywać bo mąż odpowiada na wiele telefonów a też musi się jakoś trzymać.
Dziś sam do mnie 2 razy dzwonił ale dopiero dzisiaj, więc sama nic nie wiedziałam do tej pory.
Jutro przejmuje ją szpital Wolski i tam będzie decyzja o której kolejna operacja. Jak tylko będę wiedziała cokolwiek oczywiście dam znać. Mąż ma do mnie pisać jak się coś dowie. Teraz leży na ojomie,ale nie wiem w jakim stanie jest w tym momencie.
proszę +++